Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest już z cracowany L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będzie poczekaj do następnego patcha ludzie już nad tym pracują ale mają cracked dać na następny patch dopiero. paru panów z nulled. ale na forum nic o tym nie ma bo jest zakaz gadania o tym.

Opublikowano

będzie poczekaj do następnego patcha ludzie już nad tym pracują ale mają cracked dać na następny patch dopiero. paru panów z nulled. ale na forum nic o tym nie ma bo jest zakaz gadania o tym.

nulled nie działa od wczoraj

a co do cracka, to prywatnie ludzie mają.

Opublikowano

nulled nie działa od wczoraj

a co do cracka, to prywatnie ludzie mają.

Ale nulled działa  o.O

Cracka ludzie napewno mają, kiedyś sie nim podzielą ;)

Opublikowano

Ale nulled działa  o.O

Cracka ludzie napewno mają, kiedyś sie nim podzielą ;)

Mogę się założyć że cracki już są w necie. Na waszym miejscu poczekał bym na EluBuddy (tylko jak wyjdzie beta to nie grać na main kontach głuptasy), a jak coś to kupić BOL'a.

xD

Opublikowano

Mogę się założyć że cracki już są w necie. Na waszym miejscu poczekał bym na EluBuddy (tylko jak wyjdzie beta to nie grać na main kontach głuptasy), a jak coś to kupić BOL'a.

Sam czekam na EB, ale jeśli miałbym wybierać między L# a BoL'em (zapłacić) to chyba jednak byłby to L# przez ogarnięte forum, łatwość i ogar w instalowaniu skryptów, loader, itp. itd.

Opublikowano

Sam czekam na EB, ale jeśli miałbym wybierać między L# a BoL'em (zapłacić) to chyba jednak byłby to L# przez ogarnięte forum, łatwość i ogar w instalowaniu skryptów, loader, itp. itd.

Trochę racji masz L# jest łatwe do ogarnięcia i forum też przejrzyste, ale na obecną chwilę wolał bym wybrać BOL'a.

xD

Opublikowano

Podobno mpc nie popiera piractwa :>?

Autor tylko zapytał o to czy crack jest już ogólnie dostępny,nie prosił o niego w temacie.

Opublikowano

Jodus posmarował odpowiednim ludziom z nulleda, by crack do Sharpa nie ukazał się, przynajmniej przez dość długi czas, więc na to nie licz. Czekaj na EloBuddy, albo graj na BoL'u od finna.

Opublikowano

Przecież napisał, że może lostit albo 0x22 go scrackują... ( MOŻE )

Nie będzie go na 100% więc nie pisz, że będzie crack.

skąd masz tego pewność, że chinole z odludzia nie scrackują tego i nie wrzucą na jakieś chińskie forum? :>

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

skąd masz tego pewność, że chinole z odludzia nie scrackują tego i nie wrzucą na jakieś chińskie forum? :>

Źle to ująłem :D Chodziło mi o to, że nie ma 100% pewności, że to scrackuja a nie, że na 100% go nie scrackują.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Przecież napisał, że może lostit albo 0x22 go scrackują... ( MOŻE )

Nie będzie go na 100% więc nie pisz, że będzie crack.

Przed patchem 5.8, 0x22 miał skończonego cracka w 90%, została mu tylko najgorsza część.

Zabezpieczenia od tego czasu jakoś bardzo się nie zmieniły.

Tak jak mówiłem dużo, dużo wcześniej, Finn nie pracował, ani nie miał zamiaru pracować nad scrackowaniem L# po wejściu paid wersji.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Obstawiam, że długo poczekamy. Z tego co się orientuję parę osób prawie skończyło crackować, ale na nulledzie wzmianka o trashsharpie to ban więc pewnie na privie bd rozsyłać cracki albo gdzieś indziej. Finn jest teraz w L# więc wygadał jak obchodził zabezpieczenia, dlatego teraz trudniej i dodatkowo sandbox :/ Meh cieszmy sie z BoLa

Opublikowano

Obstawiam, że długo poczekamy. Z tego co się orientuję parę osób prawie skończyło crackować, ale na nulledzie wzmianka o trashsharpie to ban więc pewnie na privie bd rozsyłać cracki albo gdzieś indziej. Finn jest teraz w L# więc wygadał jak obchodził zabezpieczenia, dlatego teraz trudniej i dodatkowo sandbox :/ Meh cieszmy sie z BoLa

Kto ci takich głupot nagadał? Finn pracuje nad EloBuddy - swoim zamiennikiem L#. Napisał dodatkowo, że nie powiedział nigdy że nie scrackują L#, napewno nie zrobi tego on bo ma prace nad wlasnie EB ale 0x22 albo lostit moga to zrobić.

Opublikowano

po tym jak na nulledzie napisałem że został wysłany email do chińskiej grupy crackerskiej 3dm z prośbą o cracka do l# odezwał się niejaki lostit: gJFZRVP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...