Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DoGry.pl - Zaufany serwis?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś coś tam odebrał, ile czasu zbieraliście punkty?

Chce wiedzieć wszelkie info na temat tego serwisu bo zbieram tam osobiście punkty.

Opublikowano

Zaufane. Punkty dlugo sie zbiera, ja pewna ich ilosc przeznaczylam na wymiane na rp, dzieki czemu mam skin soraki z zakonu banana :D

No zauważyłem że długo, znaczy jestem tu od godziny i bez grania mam już 130 pkt. :)

Tylko nie wiem czy odbiorę klucz do CS:GO bo na to zbieram :)

­

Opublikowano

Ostatnio wymieniałem na doładowanie steam'a. Wszystko bezproblemowo przebiegło, aktualnie dalej zbieram pkt. bo warto, a codziennie jedno zadanie to niewiele. 

Opublikowano

No zauważyłem że długo, znaczy jestem tu od godziny i bez grania mam już 130 pkt. :)

Tylko nie wiem czy odbiorę klucz do CS:GO bo na to zbieram :)

­

Akurat te pierwsze dni to latwo zdobyc nawet 800 pkt, ale pozniej jest juz coraz trudniej zebrac pkt

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Za same zadania masz ponad 9k, zagrasz w 5 gier i na wymiane pkt masz. Radzę przeczytać wszystkie zasady (ten podpięty news o zdobywaniu pkt), bo tam są ważne informacje, do których wiele osób się nie stosuje.

Opublikowano

Słabo, rejestracja w grach się nie liczy. Strona schodzi na psy.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Zbierałam tam dwa razy punkty koledze do LoL'a - zbiera się dość szybko, jeśli ktoś lubi grać w gry. 

Zaufanie nie budzi zastrzeżeń, nic złego się nie dzieje. 

~ ~

Opublikowano

Zaufany serwis, ale trochę konkurencja dla MPC.

Opublikowano

­Uzbierałem do 233 punktów z tych reklam, ale wciąż mi odznak nie akceptuje a chciałbym zacząć robić zadania, żeby punkty zdobywać. 

Wiem że trzeba czekać do 48h a potem do nich na support. 

Opublikowano

­

­Uzbierałem do 233 punktów z tych reklam, ale wciąż mi odznak nie akceptuje a chciałbym zacząć robić zadania, żeby punkty zdobywać. 

Wiem że trzeba czekać do 48h a potem do nich na support. 

Odznaki nie zawsze są zaliczane, nawet, jak wszystko zostało poprawnie wykonane. Napisanie do supportu też nic nie dało, mimo że pisałem tam kilkukrotnie.

Tak, czy tak, zebrałem tam 4000 punktów.

Opublikowano

­

Odznaki nie zawsze są zaliczane, nawet, jak wszystko zostało poprawnie wykonane. Napisanie do supportu też nic nie dało, mimo że pisałem tam kilkukrotnie.

Tak, czy tak, zebrałem tam 4000 punktów.

Jak nie daje jak daje? Ja nawet jak ich w uja robiem bo podesłałem im w odpowiedzi ss'a byle jakiego zamiast tego z gry, że wbiłem taki i taki lvl. Normalnie odpisali, że przepraszają i punkty zostały przyznane. Co prawda to już trochę czasu temu było ale śmiało mogę powiedzieć, że na 5 numerach telefonu odebrałem po jednym kodzie. Nowe konto z najlepiej innego urządzenia - od nowa zadania = szybkie punkty.

To nie jest portal dla osób co płaczą, że nie chce im się pobierać gier.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Z tym serwisem jest trochę problemów, często rejestracje w grach nie są uznawane, przez co dalsze wykonywanie zadań jest niemożliwe - do jednej gry próbowałam zarejestrować się 3 razy, pisałam także do supportu, gdzie powiedziano mi, że nie rejestrowałam się z ich linku. Pls. Z niektórymi grami problemu nie ma, a z niektórymi są i support wmawia Ci, że to Twoja wina. Dodatkowo, obiecane punkty za wypowiedzi na forum też rzadko przychodzą, trzeba się upominać.

Z wymianą punktów problemów nie miałam żadnych, wszystko przebiegło sprawnie, więc to duży +.

Kwestia zbierania punktów to sprawa indywidualna, bo wszystko zależy od tego, jakie gry wybierasz i jak szybko wykonujesz w nich zadania. Zwłaszcza, że w ostatnim czasie ilość punktów za zadania wzrosła + często są jakieś promocje/dopalacze punktów.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...