Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyMU | Season 4 Ep 2 | Exp: 1300 | Drop: 30 | START 15 Maj |

SkyMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie, mam problem. Po zrobieniu resa, chce wejść do gry i nie pokazuje mi wyboru serwera, wpisaniu loginu i hasła. Co jest grane? Pozdrawiam Awruk.

PS. Jeżeli tak miał każdy gracz, który opuścił serwer, czy dostał DC to już wiadomo dlaczego online był taki słaby.

Opublikowano

jakaś lipa z tym servem pobrałem clienta  odpalam maina a serva nie pokazuje  ehh a juz sobie chciałem pograć 

Opublikowano

no bo znów gs'a nie pokazuje, trzeba na admina czekać bo go nie widać od jakiegoś czasu a szkoda bo ustawienia fajne tylko sporo problemów technicznych :<

//edit

gs naprawiony ale prosze admina o teleport postaci Immortal do lorencii i naprawienia skryptu resa aby przenosiło automatycznie do lorki.

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Ludzie sami widzicie ile błędów i niedopracowań, 10 osób online... pomysł był dobry a wyszło jak zwykle.

to powinny być BETA testy, a nie start.

Opublikowano

Ludzie sami widzicie ile błędów i niedopracowań, 10 osób online... pomysł był dobry a wyszło jak zwykle.

to powinny być BETA testy, a nie start.

ConnectServer naprawiony..

A co online to już, to gracz decyduje czy mu sie podoba czy nie, nikogo na sile nie trzymam

Pozdrawiam

Opublikowano

ConnectServer naprawiony..

A co online to już, to gracz decyduje czy mu sie podoba czy nie, nikogo na sile nie trzymam

Pozdrawiam

Mówiłem Ci :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...