Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7 Nowych formacji dronów.

HyperSonic0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wie ktos jak wejsc na serwer testowy?

Testowego na razie nie ma otwartego, jak będzie otwarty na 100% ktoś poinformuje forum. A wchodzi się tak jak byś chciał na koncie zmienić serwer np z pl1 na globala, tylko tam będzie dodatkowa zakładka "SERWER TESTOWY"[w zależności od języka] no i serwer "Serwer Testowy 2", 2, ponieważ 1 jest dla twórców, modów itd.

Opublikowano

Autor filmu o tych formacjach, prosi, żebyśmy napisali ŁADNIE do BP, że nie chcemy takich atrybutów formacji (tzn. zamiast +50% szkód np. 10%).

co ty pie rdolisz za farmazony

Opublikowano

@GROMacac

Albo pomyliły Ci się cytaty, albo nie oglądałeś tego filmiku do końca. Nawet w opisie jest o tym informacja, więc nie wiem po co niesłusznie kogoś oczerniasz :)

Opublikowano

@GROMacac

Albo pomyliły Ci się cytaty, albo nie oglądałeś tego filmiku do końca. Nawet w opisie jest o tym informacja, więc nie wiem po co niesłusznie kogoś oczerniasz :)

No masz racje źle przeczytałem, to mi sie popierdoliło 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=3_H4kFpU2oI

Domyślałem, że te formacje 3D będą wokół statku (w każdym wymiarze), ale że się będą obracać?  o.O

Drony to w sumie takie "mini stateczki", które pomagają nam w walce, więc czemu miały by się nie obracać? :D Jednak fajnie to wygląda. Oj wielka rewolucja się szykuje za niedługo na live serwerach :D

Opublikowano

Drony to w sumie takie "mini stateczki", które pomagają nam w walce, więc czemu miały by się nie obracać? :D Jednak fajnie to wygląda. Oj wielka rewolucja się szykuje za niedługo na live serwerach :D

No fajnie, ale nie dość, że grafika jest plastikowa to to będzie sie jeszcze ruszało. :(

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Plastikowa? Nie zapominajmy, że to gra przeglądarkowa. A mi to czy się obracają czy nie nie robi różnicy bo i tak gram z wyłączonymi dronami.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

No i tu im chodziło o te całe 3D, a idioci myśleli że to będzie jak w jakimś gównianym battlestar...

Spoko według mnie, ale co będzie ze starymi formacjami? Czy tylko nowe będą 3D?

Co do wyglądu to te UFO i ta osmiornica przypominająca bosa lordakium wygląda ch*jowo.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Plastikowa? Nie zapominajmy, że to gra przeglądarkowa. A mi to czy się obracają czy nie nie robi różnicy bo i tak gram z wyłączonymi dronami.

Nie wciskaj mi kitu, że nie widać różnicy między "modelami" 2D, a nowymi modelami 3D...

Dostałem potwierdzone info że formacje wejdą ale będa na nich mniejsze wartosci % Maja wejść do listopada ale znajacz życie to zawitaja w styczniu

Znając życie będą w listopadzie, albo wcześniej. O 3D była mowa rok (wzmianka o kliencie w pliku gry), a formacje to błaha sprawa i mogą na nich zarobić. Osobiście znam gościa, któremu nie chciało się zbierać na formację i ułatwił sobie życie robiąc przelew... a BP lubi pieniążki. :)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...