Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 6 Episode 2|Exp:1500x||Drop:40%

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START SERVERA DO USTALENIA JAK PRZEJDZIE TESTY

--------------------------------------------------------------------------------------
 INFORMACJE DOTYCZĄCE SERWERA
--------------------------------------------------------------------------------------
 Nazwa Servera: DragonsDogma
 Wersja: Season 6 Episode 2
 Max Graczy Online: 200
Max Graczy VipServer:50
 Godziny działania: 24/7  
 IP: Main
 Port: Main

Stronka: http://dragonsdogma.dyn.pl/
Stronka2: http://dragonsdogma.pl

Forum: https://dragonsdogma.fora.pl/
 KONFIGURACJA
 Exp: x500 |ExpVIP: x800
 Drop: 40% | Drop:60%
 HP Mobów: 100%
 Reset: 400 lvl  Staty zostają
 Max Reset: Bez limitu
 Za kazdy reset 10 crd do WebShopu
 BB: Off
 Guild: 300 lvl
 MG: 1 lvl
 DL: 1l vl
 RF: 1 lvl
 Max item level: +15 +28
 Usuwanie postaci: 0>40 lvl
 Serca etc: Tak
 Max stats: 65000

------------------------------------------------------------------------------------
 MAPKI
    Maps: Lorencia, Noria, Elveland, Devias, Dungeon, Atlans, Lost Tower, Tarkan, Aida, Icarus, Kanturu Ruins, Katuru Relics, Karutan,, Peace Swamp, Cry Wolf,  Vulcanus,  Arena

----------------------------------------------------------------------------------------
 SPOTY

----------------------------------------------------------------------------------------
Na każdej mapce po 6/8 mobów na Arenie mobki z raklion.(Wszystkie mobki podkręcone)
 PUNKTY ZA LVL
 Dark Knight: 5 / 6
 Dark Wizard: 5 / 6
 Elf: 5 / 6
 Rage Fighter : 7
 Summoner: 5 / 6
 Magic Gladiator: 7
 Dark Lord: 7
 JEWEL SUCCES RATE
 Bless: 100%
 Soul: 60%
 Soul + luck: 100%
 Life: 90%

CHAOS MACHINE
 Item+10: 80%
 Item +11: 70%
 Item +12: 60%
 Item +13: 50%
 Item +14: 40%
 Item +15: 30%

CENY JEWELI
 Brak dostępnych jeweli w sklepach.

EVENTY
 BC: Tak
 DS: Tak
 CC: Tak
 CS: Tak (Rejestracja u NPC)
 CryWolf: Tak
 Castle Deep: Tak
 Dragon Invasion: Tak
 White Wizard: Tak
 Gold Invasion: Tak
 Imperial Guardian: Tak
 Illusion Temple: Tak
 NightMare: Tak
 Salupan: Tak (Arena)
 Kundun: Tak
 Medusa: Tak
 GM Events: Tak
 ADMINISTRACJA
- Dragon

Opublikowano

Dragon jesteś nie do zajebania , w przeciągu około pół roku robisz już chyba z 10 edycję , co najlepsze prawie zawsze nowy CFG :D

Oby teraz Ci sie udało:)

gif.gif

Opublikowano

Dragon jesteś nie do zajebania , w przeciągu około pół roku robisz już chyba z 10 edycję , co najlepsze prawie zawsze nowy CFG :D

Ty nie jesteś lepszy !

Dragon życzę ci , żeby w końcu ci sie udało , coś mi mówi, że jesteś fajnym gościem  <3

Opublikowano

Ty zrobiłeś jedną edycję i nakopiowałem itemów i tyle było z grania ;> 

GL Dragon

Opublikowano

Słuchajcie wstawiłem publikacje tylko po to zeby sprawdzić narazie server nie wystartuje jezeli nie bede w 100% pewny ze jest napewno ok chodzi o  to zeby naraz grało minimum 10 graczy zebym mogl sprawdzic zachowanie bazy i gsów czy nie wyzucaja zadnych błędów pracowałem długo nad tymi plikami ale sam nie jestem w stanie sprawdzić czy server jest stabilny i też dlatego wrzucilem publikacje jak narazie testową

Więc zapraszam narazie na testy servera żeby sprawdzić jego stabilność

Opublikowano

gdyby to byl s2 albo s3 to bajka a teraz mnostwo serwerow s6 albo s8 gdzie ten s8 to porazka ale powodzenia pewnie z nudow wbije

Opublikowano

gdyby to byl s2 albo s3 to bajka a teraz mnostwo serwerow s6 albo s8 gdzie ten s8 to porazka ale powodzenia pewnie z nudow wbije

Większość ludzi stała się bardzo leniwa i lepiej gdy wchodzi do gry, ma wbudowanego muhelpera itp. Jest więcej eventów i jest co robić  na serwerze. Na S2/3 masz praktycznie podstawowe eventy, które szybko się nudzą, grałem w ostatnim czasie na serwerze s2+dodatki z s3 i powiem Ci, że doszedłem do wniosku, że nie wiem jak ja grałem kiedyś latami na takim sezonie,bo znudził mi się po dobiciu GR'a. 

Pozdrawiam FranklyN

Opublikowano

Czekam na wasze sugestie co do servera i propozycje :) i zapraszam do testów

jedyną propozycję, którą bym Ci sugerował to brak SVIP'a albo zmniejszenie expa tam :)

Opublikowano

Ja na pewno wbiję, oczarowałes mnie swoja wytrwałością stawiania serwera ....dla polskich graczy !

Interesują mnie tylko polskie serwey , przed chwilka bylam na bułgarsko-ukrainsko-mozabijskim ...nie rajcują mnie takie serwery .

Kocham komunikować sie polskim językiem  <3

Czekam na start :)

Opublikowano

Jutro wstawię oficjalną publikacje servera i przyblizony start :) server jest narazie testowany i na bieżąco poprawiam wypisane błedy/bugi napotkane podczas gry zachęcam do testów czym więcej tym lepiej chce sprawdzić stabilność plików jak i servera dedykowanego żeby nie było żadnych problemów podczas startu :) jak pisałem wczesniej jest mnóstwo nowych itemów do kupienia za CRD które można będzie zdobyć za wbite resy jak i za eventy, nie wstawiam ich do dropu ponieważ jest ich naprawde dużo i bedzie straszny chaos podczas expienia jak wszystkie te itemy zaczną dropić dlatego też są one dostępne jedynie w webshopie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...