Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeden serwer od kilku twórców

Norbertsons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@her0es

@gks0770

@SeterN.

@ZeuSXP

Nasze serwery już trochę stoją.

Gracze rozchodzą się po tych serwerach.

Czy nie lepiej zrobić jeden wielki, poważny serwer przez nas?

Każdy się zna na czymś innym, każdy by dodał coś od siebie.

Ja np. zająłbym się itemshopem, chatem, mogę też zaoferować hosting (nie profesjonalny).

@her0es

Masz fajne pomysły.

@gks0770

Znasz się na PHP.

@SeterN.

Tworzysz klimat.

@ZeuSXP

Odwalasz kawał dobrej roboty.

Co Wy na to?
Może w końcu będzie to jakaś konkurencja dla Alexandrine, chodź będzie trudno :).

Zapraszam do dyskusji.

baner.png

Opublikowano

Norbert posłuchaj. Wiemy jakie miałeś (czy masz - nie wnikam) zachowanie. Przywłaszczanie sobie cudzych prac nie jest dobre. ­Poprzednia sygnatura pana @GILUxDILU mówiła sama za siebie. Nagle chcesz robić jeden wielki serwer, z myślą, że wszyscy zapomną co robiłeś kilka tygodni temu? Nie dziwie Ci się, że chcesz to naprawić (a tutaj nie mam pewności) bo i ja na Twoim miejscu bym zrobił to samo. Skąd mamy pewność, że Nas nie wystawisz? Razem można zrobić coś epickiego, ale ekipa musi sobie ufać. Bez tego nic się nie zdziała. Czekam na Twoją odpowiedź ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Norbert posłuchaj. Wiemy jakie miałeś (czy masz - nie wnikam) zachowanie. Przywłaszczanie sobie cudzych prac nie jest dobre. ­Poprzednia sygnatura pana @GILUxDILU mówiła sama za siebie. Nagle chcesz robić jeden wielki serwer, z myślą, że wszyscy zapomną co robiłeś kilka tygodni temu? Nie dziwie Ci się, że chcesz to naprawić (a tutaj nie mam pewności) bo i ja na Twoim miejscu bym zrobił to samo. Skąd mamy pewność, że Nas nie wystawisz? Razem można zrobić coś epickiego, ale ekipa musi sobie ufać. Bez tego nic się nie zdziała. Czekam na Twoją odpowiedź ;)

dokładnie, czekam aż odpowiesz na pytanie poprzednika Norbi...

co do samej inicjatywy jestem sceptyczny dlatego bo już mam plany na SFgame a także Plemiona (w teamie jestem technikiem) , spróbuje je przemienić tak jak priv Gladiatusa, dodać dodatki itd, ale w taki projekt też bym mógł się zapisać.

Opublikowano

Słuchanie PANOWIE.

Ja tu mówię poważnie, to nie jest żart.

Oczywiście nasze projekty niech zostaną, ale czy nie warto skupić nasze siły i zrobić coś konkretnego?

Ja wystawić? Nie.

Co do mojego starego zachowania, powiedzmy, że zaczynam od nowa, chcę pomagać i jestem przyjacielsko nastawiony, liczę, że projekt wystartuję i podejmiecie się współpracy, zobaczycie, że warto.

Strzałeczka!

Jestem dobrej myśli, mam nadzieje, że Wy też.

baner.png

Opublikowano

Ja szczerze bym się w to na waszym miejscu nie pakował...
Bez obrazy Norbert, ale większość rzeczy ma "Twoim" serwerze jest kradziona albo tzw. gotowcem.

Po za (moim zdaniem) niepotrzebnym rankingiem, bo owy istnieje już w plikach gry to chyba nic sam nie zrobiłeś co świadczy o Twoich znikomych umiejętnościach.

Szczerze, w porównaniu do wyżej wymienionych - co Ty możesz im zaoferować? Itemshop z kradzionymi pomysłami i pewnie grafikami też czy Shoutbox z masą niepotrzebnych ikon?

Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

@her0es

@gks0770

@SeterN.

@ZeuSXP

Nasze serwery już trochę stoją.

Gracze rozchodzą się po tych serwerach.

Czy nie lepiej zrobić jeden wielki, poważny serwer przez nas?

Każdy się zna na czymś innym, każdy by dodał coś od siebie.

Ja np. zająłbym się itemshopem, chatem, mogę też zaoferować hosting (nie profesjonalny).

@her0es

Masz fajne pomysły.

@gks0770

Znasz się na PHP.

@SeterN.

Tworzysz klimat.

@ZeuSXP

Odwalasz kawał dobrej roboty.

Co Wy na to?

Może w końcu będzie to jakaś konkurencja dla Alexandrine, chodź będzie trudno :).

Zapraszam do dyskusji.

Pomysł nie zły. Ale nie przemyślany. Bo np. kto był by właścicielem ? Każdy. Raczej nie. Jeden zrobił by coś co nie pasowało by drugiemu i co :angry: . A poza tym co by nas wyróżniało  od przyszłego serwera Alexandrine?

Opublikowano

Wchodzę w to jeżeli podpiszemy umowe.

W innym przypadku niestety pomysł nie będzie miał podparcia i upadnie :)

Hejo

Opublikowano

@Norbertsons jeśli faktycznie miałbyś te 100 graczy+ online właśnie teraz to chyba nie bał byś się o konkurencje Gila

a co jeśli się okaże, że faktycznie jest? będziesz miał 10 graczy w dzień a 5 kolo 23:00 to zamkniesz serwer?

ile na nim zyskałeś 200zł od startu? przy tylu graczach na pewno więcej..

teoretycznie dzięki temu serwer powinien stać dość długo nawet jeśli od teraz gracze przestaną wysyłać sms'y

stawiając kolejny serwer na plikach tego samego niemca chcesz robić konkurencje komukolwiek? :P

rozbudowany IS w którym jest wiele zakładek i ledwo idzie ogarnąć co gdzie jest - to nie jest dobry IS

pomysł jest ok ale chodzi o to, że nie wiadomo kto i co miałby zrobić..

do tego przydałby się grafik bo ile można kleić coś ze zrobionych przez kogoś rzeczy

Hejo

Opublikowano

@her0es

Czyli projekt nie ruszy, chodź pomysł był na prawdę dobry.

Był dobry. Jednak ludzie z tego forum uprzedzili sie do ciebie po tym co odstawiałeś w ostatnich tygodniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...