Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę Technikiem] Timcio

Timcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CHCIALBYM OZNAJMIĆ ZE NASZ TIMCIO TO JEDEN WIELKI KRĘTACZ.

Dnia 03.06.2015 postawił mi server (Powiedzial ze zrobil permisje i teraz mam się zajać wygladem itp)

Okej Zrekrutowalem NewAdmina na server zaraz ten się zaczyna śmiać i odbiera mi range wlaściciela servera?

Poczym Timo Wbija i banuje typa za to ze on zle zrobil permisje.

1.5h Bawił się z poukiem na Centrum Pomocy.

24h Prosilem go o - 1.Ograniczenie logowania do query 2. Zablokowanie widoczności adresu ip 3.Poprawić qurego 4. Rangi Ograniczyć 5. zablokować key zabezpieczyć porty query 6. Zmiejszyc prawa Administacji Prosze o zrobienie tego . Z TEGO CO WIEM TO JEST PODSTAWA!

Po 24 godzinach kiedy bylo wszystko zrobione z mojej strony wyglad regulamin itp dalej nie chcial zrobić permisji! 

Napisałem mu coś tagiego - 

22:25 Dobra jak ma to wygladadac tak ze nic nie jest zabezpieczone itp to daj komus ten server ja podziekuje  
Timo | Altaris2:
  Narazie 0:35 Nawet mam ludzi xD

Więc na luj zaklada komuś server i coś takiego robi hymmm?

Mam do tego nawet 6 świadkow ze tak było więc Timiego NIE POLECAM i radze uważać na kolege :)

DZIĘKUJE ZA UWAGE WIĘCEJ DOWODOW NA PW

A Ccoś do Tomiego może nie znam się na permisjach itp. Ale zeby ty Wielki Technik ? Dziękuje za takie usługi :)

A więc drogi kolegi. Owszem miałeś darmówkę 17 slotów bez dostępu do panelu ani maszyny. Zaoferowałem pomoc w postaci serwera 32 sloty z pomocą techniczną ( awarie itp ) ale bez przesady. Co 5 min miałeś problem jakiś nie potrafiłeś stworzyć zwykłego kanału ? Zaoferowałem pomoc w postaci serwera i ogarniecie ts'a a nie robienie podstaw. Poucz się na serwerze bo z takimi umiejętnościami to Ty daleko nie zajdziesz :) Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Haha Prosilem caly czas o te same rzeczy a jutro polecą ss jak straszysz DDOS Hahaha xD Kolego aż Śmieszny jesteś ZAMKNIJCIE TEN TEAMT wkoncu tyle skarag ile ma to dramat ale jutro wkoncu doczekasz bana jak ss wysle :)

Opublikowano

Nie polecam tego ścierwa :)

Wczoraj graliśmy mixa z jego koleszkami dostali w pizdę zaprosili na ts,a i co ? Wielki technik zaczął ddosowac :)

Jeszcze raz nie polecam :)

Opublikowano

Nie polecam tego ścierwa :)

Wczoraj graliśmy mixa z jego koleszkami dostali w pizdę zaprosili na ts,a i co ? Wielki technik zaczął ddosowac :)

Jeszcze raz nie polecam :)

Wybacz ale to dział ts3 nie Cs :) Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...