Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę Technikiem] Timcio

Timcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:ninja:  Witam Wszystkich bardzo serdecznie !  :ninja: 

Zapraszam 

O mnie

• Wołają mnie "Timo" mam 19 lat i od ponad 2 lat zajmuję się serwerami głosowymi Ts3. Mieszkam w UK ( United

Kindgdom ) Anglia a dokładnie Birmingham. Na co dzień pracuję jako elektryk lecz nie w każdy dzień. Mam sporo 

wolnego czasu i chciałbym to jakoś wykorzystasz w formie pomocy. Swój serwer mam od około 20 miesięcy i nigdy nikt na niego 

nie narzekał. 

Oferuję

1. Ustawienia wszystkich potrzebnych permission.
  2. Ustawienia permission kanałów.
  3. Pomysł na wygląd, cel serwera Teamspeak3.
  4. Uczciwość i szybką pracę.
  5. Szybki kontakt.
  6. Pomoc w wszystkim co związane z Ts3.
  7. Wszystko za darmo.

Wymagam

1. Kulturalnej administracji.
  2. Pewności siebie.
  3. Opisania w szczegółach problemu / prośby.
  4. Licencji | Slotówki
  5. Łatwego kontaktu

Kontakt

• GG 50427581
  • PW Forum
  • Komentarz

Pomagam za darmo i bezinteresownie. Chciałbym również dodać, jeśli ktoś będzie chciał zaszkodzić lub oczernić

niech to zrobi z dowodami albo niech wypisuje prawdę iż nie dodaję tego postu aby kogoś wkurw*** itp tylko aby 

pomóc ludziom którzy zaczynają korzystać z Ts3. Pozdrawiam !  <3 

Zaznaczam  że nie pracuję na serwerach z crack licencją oraz na +/-30 slotach. 

Opublikowano

Nie polecam tego użytkownika... jak się mu powie prawdę bądź coś co mu przeszkadza, chroni się "DDoS'ami" mianowicie ddosuje daną osobę ;)

Opublikowano

Nie polecam tego użytkownika... jak się mu powie prawdę bądź coś co mu przeszkadza, chroni się "DDoS'ami" mianowicie ddosuje daną osobę ;)

DDOSY w tych czasach są ogólno dostępne a jak Cię ddosuje to idź na policje coś trudnego : >? A ja Timcia polecam słyszałem że się co nieco zna.
Opublikowano

Zapraszam na PW :) myślę iż się dogadamy ^^

Jeśli czegoś potrzebujesz napisz.

Dowody. :)

DDOSY w tych czasach są ogólno dostępne a jak Cię ddosuje to idź na policje coś trudnego : >? A ja Timcia polecam słyszałem że się co nieco zna.

Dziękuje :*
Opublikowano

Polecam z oferty wnioskuje ze ogarnia.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

POLECAM GOŚCIA!.

Dlaczego polecam tego typa...może dlatego że na się chłopak na rzeczy!.

Ale nie tylko:

*Solidny

*Jak zaczyna to kończy swoją robotę

*Pomocny w każdej sytuacji

*Kultura 100%

*Gwarancja że serwer będzie chodził jak należy

Opublikowano

CHCIALBYM OZNAJMIĆ ZE NASZ TIMCIO TO JEDEN WIELKI KRĘTACZ.

Dnia 03.06.2015 postawił mi server (Powiedzial ze zrobil permisje i teraz mam się zajać wygladem itp)

Okej Zrekrutowalem NewAdmina na server zaraz ten się zaczyna śmiać i odbiera mi range wlaściciela servera?

Poczym Timo Wbija i banuje typa za to ze on zle zrobil permisje.

1.5h Bawił się z poukiem na Centrum Pomocy.

24h Prosilem go o - 1.Ograniczenie logowania do query 2. Zablokowanie widoczności adresu ip 3.Poprawić qurego 4. Rangi Ograniczyć 5. zablokować key zabezpieczyć porty query 6. Zmiejszyc prawa Administacji Prosze o zrobienie tego . Z TEGO CO WIEM TO JEST PODSTAWA!

Po 24 godzinach kiedy bylo wszystko zrobione z mojej strony wyglad regulamin itp dalej nie chcial zrobić permisji! 

Napisałem mu coś tagiego - 

22:25 Dobra jak ma to wygladadac tak ze nic nie jest zabezpieczone itp to daj komus ten server ja podziekuje  
Timo | Altaris2:

Narazie 0:35 Nawet mam ludzi  xD

Więc na luj zaklada komuś server i coś takiego robi hymmm?

Mam do tego nawet 6 świadkow ze tak było więc Timiego NIE POLECAM i radze uważać na kolege  :)

DZIĘKUJE ZA UWAGE WIĘCEJ DOWODOW NA PW

A Ccoś do Tomiego może nie znam się na permisjach itp. Ale zeby ty Wielki Technik ? Dziękuje za takie usługi  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...