Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ramsterius.pl

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mmmmm Lastivia, a czemu tam myślę, a no dlatego, że w npc są takie same bryłki i tabela bonusów jest ta sama wgrana.

Powodzenia na starcie, popracujcie jeszcze  nad prezentacją .

Opublikowano

Prezentacja nie zaskakuje ani szału nie robi, pliki plikami nie ważne czy autorskie czy z innego srw bo sukces to że serwer powstał...

Powodzenia życzę w zyskiwaniu wiary na serwerze :P

Opublikowano

Prezentacja woła o pomstę do nieba - podesłać Wam kontakt do grafika - 50 zł?

Pewnie dali mniej ;P

Dużo serwerów powstaje, ten niczym nie zachęca, nie zagram.

19497148051988657086.png

LINK W OPISIE

Opublikowano

Szału nie ma dupy nie urywa. Prezentacja taka 4/10. Nie ma nic ciekawego. Takie hard nie ma szans przetrwać na dzisiejszym rynku. Czemu? Są słynne hardy isamu jak i FuBu. Może będzie mieć z 400 osób ale zacznie spadać. Po za tym serwer nie jest w 100% wasz w sensie pliki bo są one gotowe. Powodzenia. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie polecam bo w teamie jest F7 który umie karate kit hahaha :D

Dziecko moje drogie, to Ciebie wszyscy wyśmiewają wiec raczej weź się za edukację.Dodając fakt że to Ciebie nikt nie poleca na MPC bo na co komuś ktoś kto kibluje. /F7 

Zaczynacie zapowiedź od kłamstwa odnośnie parametrów maszyny przez co nawet nie patrzę na resztę.

Parametry są prawdziwe :)

­

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Macie procesor, którego maksymalna ilosc pamięci obsługiwanej to 32GB a gadacie o 123GB? Przestań robic z siebie idioty.

Opublikowano

Sama grafika odrzuca ...

Dodatkowo te dźwięki z lola, nie zagra ale powodzenia,

Opublikowano

Dziecko moje drogie, to Ciebie wszyscy wyśmiewają wiec raczej weź się za edukację.Dodając fakt że to Ciebie nikt nie poleca na MPC bo na co komuś ktoś kto kibluje. /F7 

Parametry są prawdziwe :)

­

Ciekawe, że mnie nie polecają. Co do tematu nie polecam F7 chce się "wybić " na serwerze na youtube :)

Opublikowano

Z*******a prezka serwer ma potencjał widać  to gołym a nawet bym powiedział nagim okiem hehehe. Filtry ddos które macie zapewnią wam kompleksową ochronę przed wirusami,robakami,ptakami i kuropatwami. Wydaje mi się że wasze filtry anty diLdos nie przepuszczą ani jednego gracza a jeśli przepuszczą to będzie ich max 100. Skombinujcie reklame u jakiegoś youtubera co ma tak z 30 subów czy coś.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ciekawe, że mnie nie polecają. Co do tematu nie polecam F7 chce się "wybić " na serwerze na youtube :)

Dziwne że wybijam się bez tego, a Ty robisz te swoje revorki od roku i nic Ci nie idzie, weź nie kłam. Te cały king coś tam wszyscy Ciebie wyśmiali. Każdy nawet Metin2 list. ;) 

­

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Dziwne że wybijam się bez tego, a Ty robisz te swoje revorki od roku i nic Ci nie idzie, weź nie kłam. Te cały king coś tam wszyscy Ciebie wyśmiali. Każdy nawet Metin2 list. ;)

­

Dobre pytanie : kto to jest kur*** king?

Opublikowano

Bardzo fajny serwer takich brakuje tylko przenieście na src pls pls

Wystartuję z nowym projektem. Gdzie będzie SRC :) 

Dobre pytanie : kto to jest kur*** king?

Ten tfujjj cały marny server na którym nic nie mogłes robić. :) 

­

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Nie Polecam ponieważ na serwerze jest dużo przekrętów :) Wiem bo byłem Administratorem tylko odszedłem bo widziałem co się dzieje. Tyle ode mnie... Ale życzę powodzenia :) 

Pozdrawiam... /WuGeS

60606853159994345528.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...