Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stabilny Serwer

TakeTinShe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się czy jest jakiś stabilny server w plemionkach (nie licząc globala). Wiem, że jest spis, ale te serwery, albo nie działają, albo są baardzo słabo dopracowane. Pytam, bo może i za to bym się zabrał :).

Opublikowano

Nie ma teraz dobrego serwera. W najbliższym czasie ja stawiam serwer do plemion. Życzę Ci powodzenia. Tylko go dopracuj ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Nigdy wcześniej nie bawiłem się w Privy plemion, ale mam ciekawy zespół programistów więc może coś ruszy :).

Zawsze możesz wbić na forum i poprosić o pomoc :)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Dokładnie tym bardziej że brakuje dobrych serwerów gdyż global jest ustawiony i tyle. Jak masz tam PP to jesteś zwycięzcą.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

Dokładnie tym bardziej że brakuje dobrych serwerów gdyż global jest ustawiony i tyle. Jak masz tam PP to jesteś zwycięzcą.

Nie przesadzaj kolego spokojnie bez PP można grać do 5 wsi. :)

Opublikowano

Nie przesadzaj kolego spokojnie bez PP można grać do 5 wsi. :)

hah do 5 ? , grasz bez PP to wolniej się rozbudowujesz, a jak masz PP to podbijasz okolice :)  chociaż ja za czasów serwera 34 miałem 11 wiosek bez PP, ale wtedy nie było tych asystentów itd.

Opublikowano

Dokładnie. Teraz PP to wszystko nie masz szans z graczem który już po ochrony ma ponad 2000 Lekkiej i 5000 Toporków.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

Serio nie masz szans? 

W 1 maks 2 dniu musisz miec stajnie i okolica moze cie cmoknac.

Ale coz grajcie sobie na premce , a ja postawie ci offa w 2 tygodnie z 4 grubymi. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...