Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Programistą - TheMajster

TheMajster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję

• Pisanie pluginów na zamówienie
  • Stworzenie paczki pod serwer
  • Zabezpieczenie serwera

Oczekuję

• Wieku 16+
  • Dobrego kontaktu 

Kontakt

PW: Na forum

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Masz jakieś osiągnięcia w programowaniu? Tworzysz paczki z własnymi pluginami?

Wymagasz wynagrodzenia? Byś się trochę wysilil pisząc to

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli się nie ogarnąłeś i dalej grasz z 13-latkami w ekipie, zamiast wykonywać zlecenia, które jak na przekór sobie przyjmujesz, to żaden z Ciebie programista.

Opublikowano

Nie polecam, u mnie w temacie miał ból dupy że ktoś napisał lepszy plugin niż jego wszystkie razem wzięte :)

Jego charakter jest taki, że od razu lepiej od niego spierdalać, nie sądzę aby miał jakiekolwiek umiejętności programistyczne, bo gdy zapytałem go na ts3 co to jest hermetyzacja, to wymigał się tym że to jest niepotrzebne. xD

[szept]to jest podstawa javy![/szept]

Pozdrawiam i jeszcze raz, nie polecam.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

A ja Ci proponuję, żebyś przestał tracić czas na pilnowanie tematu o Twoich planach na przyszłość, zamiast tego zacznij się uczyć, a gdy wreszcie zostaniesz tym programistą to wróć na to forum i załóż nowy temat np. pt. Oferuje usługi programistyczne...

A poza tym życzę Ci z całego serca, żeby Ci się udało

Opublikowano

Masz jakieś osiągnięcia w programowaniu? Tworzysz paczki z własnymi pluginami?

Wymagasz wynagrodzenia? Byś się trochę wysilil pisząc to

Pozdrawiam

A wiec tak, osiągniecia jakieś tam są, paczek nie tworze, teraz bo nie mam czasu, mam po 2 godziny jazdy dziennie i szkoła to mało czasu zostaje dla mnie :)

Wynagrodzenia, oczywiście ale jak jakiś trudniejszy plugin :)

Jeśli się nie ogarnąłeś i dalej grasz z 13-latkami w ekipie, zamiast wykonywać zlecenia, które jak na przekór sobie przyjmujesz, to żaden z Ciebie programista.

Drogi człowieczku, w minecrafta na serwerach od ponad 2 lat nie gram, Jeżeli znasz kogoś kto ze mną na ts3 gadał to Ci powie że ja z gościami, którzy nie mają mutacji nie nawidzę gadać, za piskliwe głosy :)

Nie polecam, u mnie w temacie miał ból dupy że ktoś napisał lepszy plugin niż jego wszystkie razem wzięte :)

Jego charakter jest taki, że od razu lepiej od niego spierdalać, nie sądzę aby miał jakiekolwiek umiejętności programistyczne, bo gdy zapytałem go na ts3 co to jest hermetyzacja, to wymigał się tym że to jest niepotrzebne. xD

[szept]to jest podstawa javy![/szept]

Pozdrawiam i jeszcze raz, nie polecam.

Ziomeczku, mi to do szczęścia nie jest potrzebne, chociaż wiem co to jest, lecz nie musze Ci odpowiadać na twoje pytania, Zainwestuj sobie w mikrofon i pogadaj jak normalny człowiek a nie tylko piszesz, chyba że sie głosu swojego wstydzisz gimnazjalisto, to samo twoi DEV koledzy z teamu :* .

Powiedz mi po co mam znać dokładną nazwe tego, jak tej nazwy nigdzie nie stosuje, tylko metody :)

A ja Ci proponuję, żebyś przestał tracić czas na pilnowanie tematu o Twoich planach na przyszłość, zamiast tego zacznij się uczyć, a gdy wreszcie zostaniesz tym programistą to wróć na to forum i załóż nowy temat np. pt. Oferuje usługi programistyczne...

A poza tym życzę Ci z całego serca, żeby Ci się udało

A ja Ci proponuję, żebyś sie ogarnął, nie znasz mnie to po co wypisujesz? Nie mam czego sie uczyć, pisze w javie jak mam wiecej czasu, w porównaniu co do nie których nie siedzie non stop przed komputerem, mam też życie prywatne :* Coś czego @AdamGrzegorz 

Jeszcze nie doświadczył, niby pisze że nie ma czasu a cały czas grywa na kompie ...

Pozdrawiam :)

Opublikowano

A wiec tak, osiągniecia jakieś tam są, paczek nie tworze, teraz bo nie mam czasu, mam po 2 godziny jazdy dziennie i szkoła to mało czasu zostaje dla mnie :)

Wynagrodzenia, oczywiście ale jak jakiś trudniejszy plugin :)

Drogi człowieczku, w minecrafta na serwerach od ponad 2 lat nie gram, Jeżeli znasz kogoś kto ze mną na ts3 gadał to Ci powie że ja z gościami, którzy nie mają mutacji nie nawidzę gadać, za piskliwe głosy :)

Ziomeczku, mi to do szczęścia nie jest potrzebne, chociaż wiem co to jest, lecz nie musze Ci odpowiadać na twoje pytania, Zainwestuj sobie w mikrofon i pogadaj jak normalny człowiek a nie tylko piszesz, chyba że sie głosu swojego wstydzisz gimnazjalisto, to samo twoi DEV koledzy z teamu :* .

Powiedz mi po co mam znać dokładną nazwe tego, jak tej nazwy nigdzie nie stosuje, tylko metody :)

A ja Ci proponuję, żebyś sie ogarnął, nie znasz mnie to po co wypisujesz? Nie mam czego sie uczyć, pisze w javie jak mam wiecej czasu, w porównaniu co do nie których nie siedzie non stop przed komputerem, mam też życie prywatne :* Coś czego @AdamGrzegorz 

Jeszcze nie doświadczył, niby pisze że nie ma czasu a cały czas grywa na kompie ...

Gratulacje, mistrz!

Tylko i wyłącznie o mikrofon xD Nawet jeżeli, byłbym gimnazjalistą, to co? Nie mogę być lepszy? W*****a mnie już takie spoglądanie na ludzi.

Powiedz mi po co mam znać dokładną nazwe tego, jak tej nazwy nigdzie nie stosuje, tylko metody  :)

K***a mać, do ciebie dociera że to jest podstawa javy i obiektów? Bez tego nie jesteś nawet pseudo-developerem! Zrozum to wkońcu!

ps: skąd wiesz że cały dzień siedzę na kompie? Podglądasz mnie? D:

@AntyWarn

Polecam usługi, bardzo fajnie, ogólnie super i ten no 2/10 ogólnie fajnie.

Fajnie zrobił mi plugin, działa fajnie i wogóle no, tak!

­

Opublikowano

Gratulacje, mistrz!

Tylko i wyłącznie o mikrofon xD Nawet jeżeli, byłbym gimnazjalistą, to co? Nie mogę być lepszy? W*****a mnie już takie spoglądanie na ludzi.

K***a mać, do ciebie dociera że to jest podstawa javy i obiektów? Bez tego nie jesteś nawet pseudo-developerem! Zrozum to wkońcu!

ps: skąd wiesz że cały dzień siedzę na kompie? Podglądasz mnie? D:

@AntyWarn

Polecam usługi, bardzo fajnie, ogólnie super i ten no 2/10 ogólnie fajnie.

Fajnie zrobił mi plugin, działa fajnie i wogóle no, tak!

­

Przeczytaj dokładnie co napisałem o tym, dopiero potem sie rozpisuj :*

Opublikowano

Ja jedynie zwracam uwagę na to, na co wskazuje temat. Wiem że wiele osób tak pisze - na Ciebie wyszło przypadkiem.

Opublikowano

@TheMajster

Pisałeś tam żeby zainwestować w mikrofon, patrz jakim jestem koxem, kupiłem go specjalnie dla ciebie! Może jakiś c*****y, szumi i trzeszczy, ale da się porozmawiać. Podaj tsa na pw to pogadamy na temat Twojego doświadczenia z javą :D

//edit

Tak jak myślałem, zapytałem go co to jest hermetyzacja, to powiedział że nie wie co to jest, a potem wymigał się zw i że wróci za 5 minut a nie wrócił ;3

Gratulacje!

@antywurn

Nie polecam, nie potrafi pisać pluginów, przechwala się i obraża w innych tematach.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...