Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pany pdobno mozna grac jakims psiurem

P0ZAJM0WANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawda ze wprowadzili nowa postac i teraz mozna biegac jako wlochaty pies? na privach hard tez dodali taki bajer, czy tylko na globalu?

btw mozecie podac jakis hard wlasnie z tym psem i zeby bylo duzo osob online XDDD

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Tak to prawda. Na Globalnych serwerach pojawiła się nowa Postać - Wilkołak. Mi osobiście ten rodzaj Postaci bardzo mi się nie podoba. 
Na prywatnych serwerach tej postaci jeszcze nie ujrzysz. Występuje na razie Tylko na Globalu. 

34xi1itwtu8v.png

Pasjonat
Opublikowano

Likan, ma być na axerii, było wspominane o thorii i balmorze, na 4funie jest już teraz, ale bug na bugu.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Ja słyszałem że na EliteMT2 jest wprowadzona ta postać a to serwer medium. A jak nie to raczej nie ma jeszcze nigdzie w pełni odbugowanego.

Opublikowano

Także posiadam tą postać na swoim serwerze (ciekawe skąd B) ) to prawda jest jeszcze zbugowana,

ale to kwestia czasu i włożonej lekko pracy by dopracować to i owo...

Na razie słyszałem że Balmora także posiada tą postać jako prywatny serwer oczywiście bo o takich mowa :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...