Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] EQ NAVI - Balmora.pl

BSOD

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lajk™
Opublikowano

Fajne konto, przydało by mi się takie :rolleyes: 

­

Opublikowano

Fajne konto, przydało by mi się takie :rolleyes: 

­

Ciekawe jak zareagują na to gracze balmory :)

Opublikowano

­ktIRwzq.png

Czyli wychodzi na to, że kolejny debil próbuje ośmieszyć Balmore i bezpodstawnie oskrażać team. Patologia.

Opublikowano

­ktIRwzq.png

Czyli wychodzi na to, że kolejny debil próbuje ośmieszyć Balmore i bezpodstawnie oskrażać team. Patologia.

kolego masz czarno na białym że jest eq navi a ty nadal mówisz ze to jest bezpodstawne oskarżenie ?

Opublikowano

­

kolego masz czarno na białym że jest eq navi a ty nadal mówisz ze to jest bezpodstawne oskarżenie ?

Tak, bo jeżeli to było na serwerze testowym to znaczy, że nie ma tego na oficjalnym serwerze a było to tworzone w celu pomagania przy sprawdzaniu serwera, bo hidden testowali balmore przed startem cielaku

Opublikowano

­

Tak, bo jeżeli to było na serwerze testowym to znaczy, że nie ma tego na oficjalnym serwerze a było to tworzone w celu pomagania przy sprawdzaniu serwera, bo hidden testowali balmore przed startem cielaku

to nie było na serwerze testowym to tylko śmieszna wymówka bo widać było jak na tym nicku było robione szybkie DT/ Katakumby kilka razy pod rząd  :) serwer świadkiem

Edit: a jeżeli to dla ciebie za mało to sobie zobacz czas gry postaci wariatka wejdź na balmorke i sprawdź czy się mniej więcej zgadza :) tyle ode mnie jak mi nadal nie wierzysz

Opublikowano

­

No ładna ściema, brak s1 pod minimapa ^.-

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

W filmie masz date 22 april - 22 kwietnia to balmora nie startowała. Po za tym, mi to nie wygląda na serwer testowy, gildia itp ;)

Jbc w środę o 1 w nocy (wtedy był nagrany film co widać pod minimapą) nie mogło być eventu manwoo bo jest on na Balmorce aktywny w weekendy od 6 do 22. No i oryginalnie pisze pod minimapą, że jest to s1 a na filmie tego brakuje, fajnie jak to ludzie robią z siebie debili wywołując pseudo aferki.

T7d2Flh.png

Od momentu startu s2 (30 stycznia) jest dopisek s1. ;)

koniec afery, wypierdalać

Opublikowano

koniec afery, wypierdalać

Będzie większa afera jak hanys wrzuci zdjęcia FuBu :D

Opublikowano

isamu tez podobno ma zdjecia, wiec gdzie one sa?

Isamu to osoba obca FuBu a hanys zna jego chyba wszystkie sekrety, znają się kilka lat ufali sobie itp myślę ze ma więcej na jego temat do powiedzenia niż sam isamu

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDD

GILDIA HAJTEN POŁER

XDDDDDDDDDDDDDDD

Autor tematu powinien wylecieć z tego forum.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDD

GILDIA HAJTEN POŁER

XDDDDDDDDDDDDDDD

Autor tematu powinien wylecieć z tego forum.

Chciałbym wiedzieć gdzie zawiniłem

Opublikowano

O jeny o jeny ! Odkryłeś Amerykę ! Dopiero teraz się dowiedziałeś co się dzieje na balmor-ze ? Jesteś wielki, jesteś jak Kolumb. Od kiedy jest S1 wiadomo co się dzieje ty po 20 latach pokazujesz dowody xDD .. Bądźmy szczerzy, kto ma władze ten może robić wszystko, isamu też nie jest święty, jak 3/4 osób które mają serwer, co przynoszą im zyski. 

" Mój znajomy, tam tego znajomego zna FuBu i dostał eQ --- Ok mi też załatw". 

Widzę że chcesz się wybić na Yt mając 15 subów wskoczyć do 100tyś, jadąc na balmore. Życzę Ci z całego serca powodzenia, bo sprawy FuBu + Isamu powoli ucichają a Ty pokazujesz to co wie nawet 7 latek. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

O jeny o jeny ! Odkryłeś Amerykę ! Dopiero teraz się dowiedziałeś co się dzieje na balmor-ze ? Jesteś wielki, jesteś jak Kolumb. Od kiedy jest S1 wiadomo co się dzieje ty po 20 latach pokazujesz dowody xDD .. Bądźmy szczerzy, kto ma władze ten może robić wszystko, isamu też nie jest święty, jak 3/4 osób które mają serwer, co przynoszą im zyski. 

" Mój znajomy, tam tego znajomego zna FuBu i dostał eQ --- Ok mi też załatw". 

Widzę że chcesz się wybić na Yt mając 15 subów wskoczyć do 100tyś, jadąc na balmore. Życzę Ci z całego serca powodzenia, bo sprawy FuBu + Isamu powoli ucichają a Ty pokazujesz to co wie nawet 7 latek. 

mówisz to do osoby która to wrzuciła na mpcforum bezinteresownie ja nie jestem autorem filmu na youtube :)

Opublikowano

Chciałbym wiedzieć gdzie zawiniłem

Rozpowszechniasz głupoty jakiś marnych gimbów, którzy pojechali na IEM-a tylko po to żeby zobaczyć isamu ^.

Opublikowano

isamu tez podobno ma zdjecia, wiec gdzie one sa?

A ja mam zdjęcie Sokołowskiej - szkoda że jej nie widizałam.

mówisz to do osoby która to wrzuciła na mpcforum bezinteresownie ja nie jestem autorem filmu na youtube :)

Ale wstawiasz to, co każdy już wie. No ludzie nie róbcie z siebie pośmiewiska. Wstawiając gówna za przeproszeniem o których każdy już słyszał. Gdybyś to pokazał nwm parę lat wstecz ok. Ale nie teraz, gdzie 6 latek gra i wie więcej niż "niby autor" filmu na Yt. Cofacie się w rozwoju czy co? Czy Wam już metin tak mózg zjadł ? Matko Tereso czuwaj nad tymi ludźmi bo nie wiedzą co czynią.

Ps. Powiem Ci jeszcze że FuBu rozdawał bryłki abyś wiedział więcej xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ale wstawiasz to, co każdy już wie. No ludzie nie róbcie z siebie pośmiewiska. Wstawiając gówna za przeproszeniem o których każdy już słyszał.

ale teraz są na to twarde dowody i niech gracze balmory nie maja tylko słów na youtube że balmora to balmora tamto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...