Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Białka

Oooli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nabić sobie kilka milnonów białki   [ amo x4 ] ??

Półkownicy biją nawet alnieny z białki - skąd oni jej tyle mają - mi się ona szybko konczy jak trochę nazbieram - głównie do obrony.

Nie wierzę, że z palki czy wrót ...

Opublikowano

Jak nabić sobie kilka milnonów białki   [ amo x4 ] ??

Półkownicy biją nawet alnieny z białki - skąd oni jej tyle mają - mi się ona szybko konczy jak trochę nazbieram - głównie do obrony.

Nie wierzę, że z palki czy wrót ...

To uwierz, jak porobisz i pozbierasz to można wycisnąć na prawdę spore zapasy ;)

pyhvh7E.png

Opublikowano

Tacy gracze puszczają P.E.Ta na całą noc na palladium. Przez cały ten czas zbiera im masę palladium, co równa się z ogromną ilością energii. Wniosek nasuwa się sam - lataj ciągle na palladium. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Siedzę na palce ponad 2 lata, robię wrota - wierzcie mi, mam sporo białki, ale nie tyle aby strzelać z niej do alienów jak to robią niektórzy pułkownicy - stąd moje pytanie.

Urka idzie na kupowanie dmg i osłon u takich graczy - jakby nie było - idzie około 17k dziennie, do tego rakiety i inne elementy - wyjdzie średnio 30k dziennie - niby nie dużo, ale latając i polując na innych aby utrzymac rangę - nie zarabia się urki - ją trzeba zdobyć bijąc kubiki najlepiej w nocy samemu - a do tego znowu potrzeba czasu - jak się wszystko policzy - nie za dużo jest się w stanie wydać na wrota.

Pamiętajcie, że oni nie urzywają botów !!! - a bez tego sam pet puszczony w nocy nic nie da, bo gra wyloguje gracza.

Opublikowano

Masz trochę racji w tym co piszesz, ale nie do końca.

1. Nikt nie bije alienów ciągle z białki - tylko z rozpędu lub sporadycznie.

2. Bijąc kubiki samodzielnie można całkiem sporo zarobić urki w niedługim czasie - i do tego nie potrzeba białki.

3. Cały trick w tym, aby urzywać białki z sepromem + powielacz szkód- mniej jej idzie :D

4. Sam kupuje codziennie wspomagacze i raz w tygodniu rakietki, a mimo to mam masę urki - ale to dlatego, że nie chce mi się wrót składać.

5. Są jeszcze wrota, gdzie można białkę znaleźć :P

6. Można kupić RSB - bić z tego -  oszczędność białki.

Opublikowano

Po prostu - albo czasami zbierają pallkę, albo zdobywają urkę. Z resztą nie nawalają ciągle białką, bo to niemożliwe i przeważnie jest seprom - dmg jest wtedy spory i to bardzo, a taki kubik to kwestia kilku sekund, jeszcze dodać do tego booster na dmg (na takim etapie kredytów ma się w brud) i inne takie drobiazgi to wychodzi baaardzo ciekawy dmg. Z resztą kiedyś puszczona boty na leonie i strzelały z rakiet za URI. by nabić rangę - to niczym się nie różni od tego co przedstawiłeś.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...