Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Run

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lajk™
Opublikowano

Nie mam żadnych ss dlatego podpierdole grafikę z prezki Askariela :D

7004514034814501028946.png

To jest coś tego typu xD

Dl

xyz

Skan

xyz

­

Opublikowano

System run też oparty tylko na kliencie jak poprzednia wstawka czy ten system jest już urozmaicony o questa?

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

gratki, masz konto na freaku

"Gratki" wygrywasz order uśmiechu małego napinacza.

A teraz spójrzmy na to pod kątem osób które dopiero zaczynają swoją przygodę z tworzeniem serwerów.

Zauważasz sens?

Dalej nie? A może jednak sam kiedyś zaczynałeś? Rozumiem że korzystanie z gotowców jest jak dodanie do kanapki kupionej w sklepie jednego produktu, ale od czegoś trzeba zacząć.

Temat na plus. Lajku <3  

dCrwk2h.gif

Opublikowano

"Gratki" wygrywasz order uśmiechu małego napinacza.

A teraz spójrzmy na to pod kątem osób które dopiero zaczynają swoją przygodę z tworzeniem serwerów.

Zauważasz sens?

Dalej nie? A może jednak sam kiedyś zaczynałeś? Rozumiem że korzystanie z gotowców jest jak dodanie do kanapki kupionej w sklepie jednego produktu, ale od czegoś trzeba zacząć.

Temat na plus. Lajku <3

Nie wiem czy wiesz, ale ja udostępniłem ten system na freaku i wyraźnie napisałem, że nie pozwalam na publikację na mpcforum, o czym on doskonale wiedział, bo kiedyś sam mi wysłał link do tego i napisał, że jakaś cebula to wrzuciła.

Nie mam nic przeciwko temu, żeby dawać coś początkującym, ale jak ktoś sobie czegoś nie życzy to przepraszam bardzo, to się tego nie robi.

Opublikowano

Ten folder "quests" to jest prowo czy trailer dopiero elo?

Tak się kiedyś pisało bez get_input :/
Gość Lajk™
Opublikowano

Ale tam w temacie Lajku chyba jest napisane ze nie ma zezwolenia na wstawianie na polskie forum mpc.... To ten temat czy sie myle?

Co? Aaa.. zapomniało mi się. Leżało na dysku to wrzuciłem, po co mi to..

Jak znajdę jeszcze jakieś ciekawostki to wrzucę xD

Opublikowano

KIEDY BIORE TEN QUEST TO BEDZIE SPODZIEWANY ROZQRW BEJBE #GENDER

Zajebane oraz autor zakazał udostępniana tego na mpc, nie ma to jak perfidnie zmenic creditsy w paczce to takie dorosłe

Gość Lajk™
Opublikowano

KIEDY BIORE TEN QUEST TO BEDZIE SPODZIEWANY ROZQRW BEJBE #GENDER

Zajebane oraz autor zakazał udostępniana tego na mpc, nie ma to jak perfidnie zmenic creditsy w paczce to takie dorosłe

Jakie creditsy ? :D Ja człowieku nic nie zmieniałem. Odpierdol się ode mnie i czep się Filipka xD

­

Opublikowano

Jakie creditsy ? :D Ja człowieku nic nie zmieniałem. Odpierdol się ode mnie i czep się Filipka xD

­

No tak to polskie forum

READ ME aKa PRZECZYTAJ MNIE(cebula lengłicz) chamsko edytowane w paczce którą pobrałes i pomimo zakazu udostępniłeś tu, żegnam

E/

po co mam sie czepiac Filipa?;_; report za nakłanianie do agresji xD +1

Gość Lajk™
Opublikowano

No tak to polskie forum

READ ME aKa PRZECZYTAJ MNIE(cebula lengłicz) chamsko edytowane w paczce którą pobrałes i pomimo zakazu udostępniłeś tu, żegnam

E/

po co mam sie czepiac Filipa?;_; report za nakłanianie do agresji xD +1

Nic nie edytowałem k***a :v

Myślałem że chodzi o co innego dlatego to napisałem (y)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...