Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tak jak w temacie... jaka postac polecacie zeby grac rankedy, ktora postac wedlug was najlepsza? Myslalem nad gra lotrem, co o nim sadzicie?

Opublikowano

Nie ma najlepszej klasy. Aktualnie w mecie sa szybkie decki typu face hunter, mech mage, zoo. Oczywiscie idzie te grac innymi deckami m.in. control woj itp.

Graj ta klasa, ktora Ci sie najbardziej podoba.

Aktualnie lotrem gra sie tak na prawde tylko na jeden deck, na combo. Jesli lubisz tak grac to graj ta talia.

Wybaczcie za orto itp. chwilowo nie moge pisac polskich znakow.

giphy.gif

Opublikowano

yhym... no zagram kilka meczy w taki sposb, a mech mage o oc chodzi?? jesli moglbys na pw wytlumaczyc zeby nie zasmiecac tematu

Opublikowano

o2Yy88r.jpg

To są moje talie (większość, jeżeli nie wszystkie są obecnie w mecie). Idąc od lewej: Mech Mage, Handlock, Control Warrior, Freeze Mage, Combo Druid, Standard Priest, Face Hunter, Demon Zoo Warlock.

Z łotrów to obecnie jest tylko Oil Rogue, czyli taki stary Miracle z nowymi kartami.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngskarab3

Ja gram w 90% Control Warriorem lub Combo Druidem, zeszły sezon skończyłem na rank 2 z 3 gwiazdkami. Ale obecnie na ladderze króluje Face Hunter i Zoo Warlock. Ale myślę, że każdą talią można wejść na rank 5+ jeżeli nawet nie do legendy.

Opublikowano

@korciok dziękuję Ci za odpowiedź. Ja jestem newbie jeszcze w tę grę... gram od 2 miesięcy zrobiłem cały naxx i teraz klepię CG. (tu idzie gorzej chyba talia za słaba) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...