Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić GTX 970 czy czekać na nowe Radeony?

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam okazje kupic msi gtx 970 gaming nowke z 36msc gwarancja za 1100zl, jednak w czerwcu ma byc premiera nowych kart amd serii r9 3xx, moje pytanie, czy kupic teraz karte, czy czekac na nowe radki?

Opublikowano

Witam! Mam okazje kupic msi gtx 970 gaming nowke z 36msc gwarancja za 1100zl, jednak w czerwcu ma byc premiera nowych kart amd serii r9 3xx, moje pytanie, czy kupic teraz karte, czy czekac na nowe radki?

zależy wydaje mi się że jak na rynek wejdą nowe radeony to nvidia żeby zatrzymać klienta zmniejszy trochę ceny swoich kart  i wtedy będzie się opłacało kupić ale nie jestem pewien na 100% 

Opublikowano

watpie by jedna z topowych kart amd kosztowala 1100 zl

970 spadnie moze o 100/150 zl nie wiecej do konca czerwca, kiedy beda juz nowe radki

­

Opublikowano

Zalezy mi tez na jak najmniejszym tdp, gtx 970 jest idealny pod tym wzgledem, jak myslisz ile taki 390 bedzie bral pradu? Sorki za brak polskich znakow :/

Opublikowano

MSI GTX 970 Gaming nówka z 3-letnią gwarancją za 1100? To brać i po ręcach całować. W planach Nvidii był jeszcze GTX 960 Ti, także nie ma co liczyć, że GTX 970 prędko stanieje do tego poziomu. Moja szklana kula mi mówi, że na nowego GTX 970 za te pieniądze w sklepie to jeszcze z rok albo lepiej sobie poczekamy, jeśli w ogóle prędzej nie zniknie ze sklepów zastąpiony przez nowszą generację. Nawet jakby nowe Radeony wprowadziły jakiś przełom to i tak tego GTX 970 sprzedasz bez straty, a może nawet z małym zyskiem i najwyżej kupisz Radeona.

Opublikowano

MSI GTX 970 Gaming nówka z 3-letnią gwarancją za 1100? To brać i po ręcach całować. W planach Nvidii był jeszcze GTX 960 Ti, także nie ma co liczyć, że GTX 970 prędko stanieje do tego poziomu. Moja szklana kula mi mówi, że na nowego GTX 970 za te pieniądze w sklepie to jeszcze z rok albo lepiej sobie poczekamy, jeśli w ogóle prędzej nie zniknie ze sklepów zastąpiony przez nowszą generację. Nawet jakby nowe Radeony wprowadziły jakiś przełom to i tak tego GTX 970 sprzedasz bez straty, a może nawet z małym zyskiem i najwyżej kupisz Radeona.

Szklane kule nie mówią pajacu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...