Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekko - nowy bohater?

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czasu wydania ostatniego bohatera trochę czasu minęło, więc w najbliższym czasie pojawi się kolejny, od razu pojawiła się masa plotek, niestety w dzisiejszych czasach ciężko odróżnić jest to co faktycznie może być wskazówką, a co jest czyimś wymysłem społeczności, dlatego radzę nie karmić się plotkami, a oficjalnymi informacjami. ;)

Wczoraj na PBE pojawił się dźwięk postaci Ekko i jest to chyba jedyny oficjalny trop poza wypowiedzią jednego z pracowników Riotu po zakończonej grzej.

Na 4chanie 3 tygodnie temu ktoś wspomniał o Ekko. W 2013 roku ktoś stworzył własny koncept postaci Ekko, lecz forum już nie działa i nie ma jak go podejrzeć. I warto też wspomnieć o opisie umiejętności, który pojawił się na jakimś chińskim forum, ale prawdopodobnie jest to fake.

O wszystkim można przeczytać tutaj: http://polscygracze.pl/ekko-nowy-bohater-lol/

Opublikowano

Jakoś mi się taka postać nie widzi... Pewnie wyjdzie Ekko, ale z innymi skillkami. 

Opublikowano

Na moje oko to będzie spory niewypał. Jak do tej pory były dodawane postacie z przyszłością, postacie którymi się gra cały czas to nie sądzę, żeby tym grano tak samo często. Między innymi odrzucają mnie skile, ale to moje zdanie ;)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Dla mnie znowu jakis fejk zeby tylko sobie hitow nabic na stronie.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Dla mnie znowu jakis fejk zeby tylko sobie hitow nabic na stronie.

Dźwięki nie są fake, ale cała otoczka już może być, z resztą niejednokrotnie i Riot wprowadzał ludzi w błąd, dlatego w świecie lola trzeba ze wszystkim ostrożnie. ;)

Opublikowano

Małe dziecko z czarnymi włosami? Może nemezis Annie? :P 

Również mi się ta postać nie widzi, ale warto odczekać większej informacji od Rito.

sl539m2qqa9h89wzg.jpg

Opublikowano

Rito jak zawsze nieprzewidywalne :D

Może i sam opis wyglądu postaci będzie się zgadzać natomiast coś mi się te skille nie widzą.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Jego ultimate bedzie cofalo czas o 4 sec, czyli jak cofnie czas, to tak

jakby nie uzyl ulta, wiec znowu cofnie o 4 sec i znowu, az zaczniemy mecz

od nowa.... (ciekawa gra by byla :D)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Od czasu wydania ostatniego bohatera trochę czasu minęło, więc w najbliższym czasie pojawi się kolejny, od razu pojawiła się masa plotek, niestety w dzisiejszych czasach ciężko odróżnić jest to co faktycznie może być wskazówką, a co jest czyimś wymysłem społeczności, dlatego radzę nie karmić się plotkami, a oficjalnymi informacjami. ;)

Wczoraj na PBE pojawił się dźwięk postaci Ekko i jest to chyba jedyny oficjalny trop poza wypowiedzią jednego z pracowników Riotu po zakończonej grzej.

Na 4chanie 3 tygodnie temu ktoś wspomniał o Ekko. W 2013 roku ktoś stworzył własny koncept postaci Ekko, lecz forum już nie działa i nie ma jak go podejrzeć. I warto też wspomnieć o opisie umiejętności, który pojawił się na jakimś chińskim forum, ale prawdopodobnie jest to fake.

O wszystkim można przeczytać tutaj: http://polscygracze.pl/ekko-nowy-bohater-lol/

#ELKO, nowy bohater LoL xD

Ciekawa postac, taki Elko w grze, enemy team robi wombo combo a ty cofasz czas i robicie counter attack *.* Piekne.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jak dla mnie następna niepotrzebna postać. Już jedną niepotrzebną jest Bard jak dla mnie oczywiście :) 

bPF1HEU.png

Opublikowano

No bez jaj, ten ult jak wyjdzie do użytku to będzie na prawdę debilna gra. Postać z opisu strasznie badziewna. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak dla mnie następna niepotrzebna postać. Już jedną niepotrzebną jest Bard jak dla mnie oczywiście :)

... Bard jest god tierem ale tylko dla osób, które grają duo. Obejrzyj sobie czasem streama jakiegoś streamera zagranicznego i często można spotkać Barda. Ten champ na 2lvlu tyle dipsa ciska i taką dużą presje robi na linii, że to poezja. Dodatkowo jest meta, że support roamuje a on się idealnie do tego nadaje.  Ult jest ryzykowny to fakt bo można wygrać jak i przegrać teamfight. Coś jak kupno mejaia może zadecydować o grze.

Riot teraz jak widać chce postawić na współpracę co widać po ulcie Kalisty i Barda.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

no jeśli nią grać nie umiesz to się nie dziw

brad jest jednym z lepszych suppów anie nie  w bronzie

trafi ultem w 2 enemy i już tf jest 5 vs 3

Opublikowano

Według tego co jest napisane na tej stronie  (z linku) to cofa  czas dla postaci które są w "strumieniu" ulta.... już to widze jak ktoś kogoś zabije a  tutaj  ulti Ekko  i  kille nie ma xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...