Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najgorsza gra MMO w jaką graliście

FoxyFOX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie - której gry nie polecilibyście nikomu za żadne skarby świata i dlaczego? :)
Mieliście z którąś tak, że po włączeniu od razu wyłączyliście bo już sam obraz/sterowanie was odrzuciło czy może zawsze dajecie gierce szansę?
Osobiście robiłem dwa podejścia do Aiona i nie mogę się  do niego przekonać, jest wg mnie jakiś taki... ciężki o ile ktoś wie co mam na myśli.
Zapraszam do dyskusji ;)

Opublikowano

U mnie Aion to samo :) Gracze siedzą w niej tylko dlatego, że można zrobić 'seksowną' postać.

World of Tanks - wieje nudą, a może ta gra po prostu nie jest dla mnie? :)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Och ....:

Aion , Allods , Rappelz , Drakensang , Shaiya Online , Last Chaos   , Lineage 2   ,  Silkroad   

i jeszcze trochę tego było. Wszystkie te gry miałem na kompie i po pierwszym odpaleniu i jakiś 5 - 20 min wychodziłem by zagrać w cokolwiek innego ( @LG L70 np w wot'a :D ).

Zależy od gustu, bo pewnie część graczy np. Allods'a, czy czegoś nie tknęłaby vindictus,gw2, c9 czy osu. 

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Och ....:

Aion , Allods , Rappelz , Drakensang , Shaiya Online , Last Chaos   , Lineage 2   ,  Silkroad   

i jeszcze trochę tego było. Wszystkie te gry miałem na kompie i po pierwszym odpaleniu i jakiś 5 - 20 min wychodziłem by zagrać w cokolwiek innego ( @LG L70 np w wot'a :D ).

Zależy od gustu, bo pewnie część graczy np. Allods'a, czy czegoś nie tknęłaby vindictus,gw2, c9 czy osu. 

Lineage też się znalazł na mojej liście niewypałów. Przez to że jest taki ponury bardzo szybko mnie do siebie zniechęcił.

Za to Last Chaos pomimo tego że w moim odczuciu jest brzydki, bardzo podszedł. Gdyby nie to, że mi wygasła opieka i straciłam 50% expa wiecej to pewnie grałbym dalej, a tak to nie chciało mi się od początku postaci ekspić.

Silkroad próbowałem jakieś 6 lat temu. Może spróbuję znowu za jakiś czas i zmienię do niego zdanie :)

Z wymienionych przez Ciebie jako ostatnich grałem tylko w c9 - fajna gierka.

Vindictusa miałem ściągać, ale cały czas o tym zapominam, warta jest uwagi? Wciąga i jak wygląda ilość Polaków na serwerze, orientujesz się może?

Opublikowano

­m.in. Aion, Drakensang, LoL, Onigiri, Last Chaos,

@FoxyFOX

Kiedyś lubiłem C9 oraz Vindictusa ale z czasem mi się mocno przejadły ( ogólnie dungeonówki ) 

W Vindictusie te ceny :( Żeby mieć trochę lepsze ubranie trzeba wydać trochę kasy. Wchodziłem na niego z 3-4 miesiące temu to trochę Polaków grało. Większość osób zapewne lata z MAX LEVEL bo było kilka eventów na szybkie levelowanie. Grafika o tyle, że jest ładna ( no ale grafika to nie wszystko )

Co do Rappelza - jestem neutralny,..... ale z przewagą na nie

Gusta, guściki. Zależy od danej osoby ;)

Opublikowano

Tibia- szkoda czasu i zdrowia.... nie wiem co ludzie w niej widzą, chyba tylko to że ma małe wymagania ^^^,,,, z wszystkich gier ktore gralem, a bylo ich baaardzo duzo... moglbym powiedziec ze prawie wszystkie do 2014 ... najbardziej mniej nudny F2p okazał sie Rift :), duze predyspozycje do dobrej zabawy, nigdy nie jest nudno :) pozdrawiam.

Opublikowano

To ja będę inny i wymienię 'TERA'.
Dla mnie to drętwa podróbka AIONa, grałem w AIONa kilka miesięcy na różnych postaciach i nadal będę w to grać, a TERA?
Pograłem maksymalnie około miesiąca, wytrwałem tak długo tylko dlatego, że chciałem sprawdzić dlaczego tak wielu ludzi (chociażby moich znajomych) twierdzi, że ''TERA to najlepsza gra na świecie a AION to wielkie g...''. Ten czas to było marnotrwawstwo mojego cennego czasu.
Oczywiście są gusty i guściki...
Jest jeszcze kilka gier, ale powstrzymam się od wypowiedzi bo w nie po prostu nie grałem.

MPCForum... jak dawno mnie tu nie było.

Opublikowano

Aion, Rapplez i LastChaos - chociaż ciężko mi coś więcej o nich powiedzieć, bo każdą z nich wyłączyłem i odinstalowałem po 1-3h.

Opublikowano

­Lineage 2. Po 10 minutach wyłączyłem ze względu na grafikę, poruszanie się postaci itd.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Lineage też się znalazł na mojej liście niewypałów. Przez to że jest taki ponury bardzo szybko mnie do siebie zniechęcił.

Za to Last Chaos pomimo tego że w moim odczuciu jest brzydki, bardzo podszedł. Gdyby nie to, że mi wygasła opieka i straciłam 50% expa wiecej to pewnie grałbym dalej, a tak to nie chciało mi się od początku postaci ekspić.

Silkroad próbowałem jakieś 6 lat temu. Może spróbuję znowu za jakiś czas i zmienię do niego zdanie :)

Z wymienionych przez Ciebie jako ostatnich grałem tylko w c9 - fajna gierka.

Vindictusa miałem ściągać, ale cały czas o tym zapominam, warta jest uwagi? Wciąga i jak wygląda ilość Polaków na serwerze, orientujesz się może?

W Vindictus'a najwięcej grałem jeszcze przed powstaniem serwera EU (pamiętam, że na tamten moment dobiłem prawie max lvl ).

Ogólnie dungeonówki najbardziej lubię za to, że można dobrze się przy nich wyluzować, odpalić muzyke, albo pogadać z znajomym, a w tle jest jakiś ładny, siekankowy gameplay.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...