Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banowanie kont z automatu

Gość Loluk88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może co mam zrobić? Miałem 6 kont (mulciaki) all dostały bana za multi. Potem założyłem jeszcze 1 które z automatu dostało tak jak i następne. Teraz jak próbuję założyć nowe to w kliencie dostaję komunikat że nie mogę się zalogować ponieważ zły login lub hasło. Uznałem że ogram system ale nic bardziej mylnego zmiana ip na niemieckie/rosyjskie nie pomogła a jak znajomy zakładał mi konto to niby się zalogowałem ale po 1 piosence którą ukończyłem dostawałem bana... Jakieś rady? 

Opublikowano

Też robiłem parę multikont i do dzisiaj się z tym bawię. Raz dostałem bana na wszystkie multikonta, a prawdziwe, czyli pierwsze, które stworzyłem zostało. Sprawdź, czy twoje pierwsze konto jeszcze istnieje a jak nie to jeszcze raz poproś kolegę o stworzenie konta i nie graj niesamowicie trudnych map, bo pewnie passnąłeś za pierwszym razem jakiegoś insane na full combo i automatycznie osu daje Ci za to "restricted mode" (czy jak to tam się nazywa).

Dlatego zagraj najpierw mapę easy, normal na wynik A. Poczekaj dwa dni i powinno wszystko grać. Jakby co ten sposób jest sprawdzony przeze mnie na paru kontach i uważam, że Tobie też się uda z tym poradzić.

Opublikowano

No właśnie inseina na fc zrobiłem o.0 i z automatu dało. Dzięki za radę na pewno spróbuję.

Opublikowano

Kolega na forum napisał post w mojej sprawie że miałem mulciaki, dostałem bana, nie mogę się zarejestrować. Po 15 minutach dostał bana na konto o.0 te bany jakieś ulotki? Takie pytanko czy jest ktoś kto może zarejestrować konto? Jeżeli tak niech napisze na PW dam maila,nick itp. ponieważ wszyscy kogo znam/są dostępni nie mogą założyć już więcej kont. Próbowałem  http://www.mpcforum.pl/topic/1348456-dl-osu-ban-bypass/ ale nie działa mi ponieważ po wciśnięciu R nie mam możliwości zatwierdzić (nie podświetla się).

Edit: Miałem konto zagrałem ez mape na D i dostałem bana po 1 grze ... wie ktoś co teraz ? Już nigdy nie bd mógł zagrać w Osu online/ranking? 

Opublikowano

Zmień MAC adress używając TMACa i HWID Changera by zmienić HWID.

Zmiana IP, poradzisz sobie.

Wyłącz skype, wejdź do folderu z osu i usuń wszystko .db i .cfg.

Powodzenia :P

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Zrobiłem HWID według poradnika z forum, reinstalowałem osu, wyłączyłem skype, TMAC nie działa "MSCOMCTL.OCX" wyskakuje błąd tego pliku przy uruchamianiu programu. NIE DZIAŁA. Cały czas wyskakuje przy zakładaniu konta błąd połączenia z bancho, sprawdź login i hasło o.0 to chyba koniec przygody z osu ; _ ; 

Opublikowano

Każdy malutki szczegół jest BARDZO ważny. W szczególności TMAC. Skoro brakuje pliku MSCOMCTL to go znajdź i zainstaluj. Pozdro ^^

Opublikowano

Znalazłem go w necie i zainstalowałem... błąd nadal występuje, a próbowałem kilka razy pobieranego z różnych stron. 

Opublikowano

To spróbuj znaleźć inny MAC Changer, tyle że już wtedy nie pomogę, nie korzystałem z niczego innego oprócz TMAC'a. :)

Opublikowano

Znalazłem inny mac changer, MAC w konsoli cmd się zmienił i niby powinno być ok ale bancho nadal mnie nie przepuszcza i nie mogę założyć konta w kliencie.

// ip MAC zmieniłem, HWID zrobilem według poradnika (nie wiem co to daje), skype i wszystko inne wyłączyłem, ip zmieniłem flyvpn, osu reinstalowałem i nadal nie działa jak mam ip zmienione przez flyvpn to błąd podczas łączenia z serwerem i tak w kółko ... a jak go nie mam to bancho mnie jedzie ... zabezpieczenia jak w pentagonie, na maile też nie odpisują, chyba że na maila odpiszą konto zostało usunięte z powodu mulciaków (oczywiście Ctr+C Ctr+V). 
Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?

EDIT// Ale jaja bancho dał mi ostatnią szansę ... na mailu siorki jest jeszcze 1 konto co prawda z dupnym nickiem i rankiem którego nie zbanowali, tylko nie mogę nic mówić przez 166h ! (pewnie taki last chance)

Temat można już zamknąć ponieważ i tak te zmiany nic mi nie dawały a jak mam konto to nie bd wybrzydzał... dzięki za pomoc i poświęcony czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...