Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL Osu Ban bypass - poradnik

Myszek1pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet sie za to nie bierz, bana ci wlepia po drugiej piosence. A Jak bana ci wlepia to juz nic nie zrobisz, Numery unikalne i adresy MAC twoich twardych dyskow, Karty Wi-Fi, Ethernet, ewentualnie modulu Bluetooth i twoj adres IP zostana dodane do czarnej listy, spoofery nic po takim banie nic nie zdzialaja.

W odpowiedzi na ten post postaram się przybliżyć jak sobie poradzić w razie bana.

Wiedza jak i programy zaczerpnięte z

http://theaquila.net/

1. Przechodzimy do folderu z osu

a) usuwamy folder Data

B) usuwamy pliki z rozszerzeniem .cfg

2. Z racji, że każdy ban jest co najmniej na ip polecam skorzystać z jakiegoś vpn'a

Sprawdzony przeze mnie, jak znacie inne to śmiało

http://www.flyvpn.com/freetrial

Lubię go, bo można się podłączyć do Korei :D

-Teraz możemy spróbować się zalogować, jeśli się nie uda, idziemy dalej

3. Pobieramy plik

https://mega.co.nz/#!k9sinITb
klucz:
ST5_Ycx9fDCvMuFZxgzh0_n_jPCPKfXaBOvGgREjOXs
Skan:
https://www.virustotal.com/pl/file/ac37d85bcd0ec9c1cc0bd6613943863cb086d8f22159f0bf3f5c6ea1cf335b73/analysis/1420505807/

Przy pierwszym włączeniu wpisujemy dysk na którym mamy system, w moim przypadku jest to

C:\

Następnie klikamy przycisk "R" i Apply Profile

Uwaga! Przed wyłączeniem komputera należy przywrócić ponowne ustawienia
Klikami Original Profile i Apply Profile, bez wykonania tego odradzam wyłączać swój komputer.

Blue screeny, braki prądu... i tym podobne.. nie biorę odpowiedzialności jeśli wam komputer wybuchnie.

W tym momencie jesteśmy w 99,99% pewni, że możemy założyć nowe konto bez żadnych problemów.

Jeśli o dziwo wam się nie udało, polecam zrobić sobie backup piosenek, skinów i replayów. Odinstalować osu!, użyć CCleaner'a i zainstalować na nowo, po czym zacząć od punktu 2

~~~~

jak znajdę czas i uznam to za potrzebne to jakoś to poprawię graficznie czy estetycznie 

heh

Opublikowano

Powiedz mi szczerze, na co używać cheatów? Cała gra polega na samodoskonaleniu, a oszukiwanie mija się z celem. Zawsze da się wykryć cheatera, i zawsze cheater zostanie wykryty, to kwestia czasu

image1.png?uid=3801346&m=3

Opublikowano

Racja, cheater zostanie wykryty.. o dziwo są ludzie, którzy jeszcze nie zostali, a obejmują dość wysokie miejsce w rankingu.

Wystarczy używać ich z głową.
Ale jeśli ktoś wróci do gry bez cheatów, to nic mu nie zrobią.. mówię tu tylko jak ominąć bana, nie dodaje żadnych cheatów.

heh

Opublikowano

Koledzy, jaki .NET Framework do tego? :) Mam restricted od początków w moim osu :) To wina osiedlowego neta pewnie xD

Dobra, błąd z .NET Framework, jakiego zainstalować? 

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Hmm jak dla mnie post bez przyszłości po co tworzyć coś dzięki czemu Cziter dostanie UnBana i znó zacznie to robić.

P.s Wg PPy daje bana na coś więcej niż IP ponieważ mam router z zmiennym IP bo zbanowaniu mi 1 onta chciałem założyć 2 lecz pisało że posiadam już jedno i tyle a na 1 nie pamiętałem hasła na maila ;)

Więc musi być coś jeszcze że aż tak dobrze banują

TEMAT

Opublikowano

Dlatego ten program zmienia też MAC'a

Możliwe też, że miałeś jakieś ciasteczka w przeglądarce, zależy gdzie Ci to pisało, bo nie rozumiem już (2:15)

A kojarzysz takiego gracza?

Tak siebie, bo za cheaty się płaci.

heh

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

teraz juz zasze bede musial przed gra uzywac vpn i laczyc sie z usa?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...