Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące authme i hasła

biludawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak przejde do sedna, jest serwer na którym jestem adminem, mam wszystkie komendy i chciałbym znać hasło gracza, np kolega z innego serwera wszedł na ten i chciałbym mu się wbić na konto.

Idzie to jakoś sprawdzić bez konsoli np poprzez komende?

Opublikowano

AuthMe nie przechowuje haseł, tylko ich hashe.

Jak chcesz wejść na jego konto, skonfiguruj i włącz hasło globalne, dzięki czemu możesz chwilowo wejść na dowolne konto.

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Mi chodzi, żeby zobaczyć jego hasło jest taki plugin? moge poprosic kolege zeby dodał, wiem jak się zmienia czyjeś hasło tylko chcę je zobaczyć

Opublikowano

Jest skrypt na to, widziałem gdzieś że skrypt zapisuje dane do pliku, więc zrobienie tego to 5sekund myślenia.

Ale konkretnie, po co Ci wbijać na czyjeś konto?

TEMAT

Opublikowano

Mi chodzi, żeby zobaczyć jego hasło jest taki plugin? moge poprosic kolege zeby dodał, wiem jak się zmienia czyjeś hasło tylko chcę je zobaczyć

pisałem że są hashowane... możesz co najwyżej podczas logowania w konsoli zobaczyć, jak wyłączysz opcje ukrywania, lub w jakimś pluginie co zapisuje wszystkie użycia komend itd.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...