Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem czy ten dzial sry jezeli zly.

Prosze mi powiedziec na czym polega ta trudnosc w expieniu hellerem gram na PL s.13 i mam smoka ale hllerm mi sie bedziej podoba wczesniej grlem wp 48 ale mi zarabali i chce teraz cos lebszego w pvp.

I mi powiedzcie czy naprawde hellerem tak ciezko sie expi ??? I na czym polega ta trodność ???

Z góry THX

Dam + lub jak ktoś woli - za odpowiedz.

Opublikowano

Healerem trudno bo praktycznie nikt do buffowania cie nie wezmie bo biora przewaznie smokow... Ale z leczeniem powienienes sam expic... Jak chcesz isc na latwizne to lepiej zostaw smoka bo napewno cie wezma do bufowania :)

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Pasjonat
Opublikowano

THX ale to zostwaiam smoka bo troche pogladalem filmow na YT i jak sie postaram ro moze tez cos w pvp zrobie a pozatym fajnie mi postac ku czyta strzelak juz M6 i tylko 2 ku zwalil :P

A smok tez daje radoche.

Pasjonat
Opublikowano

trudno się gra bo trudno ale jak wbijesz 61lvl i masz sporo kasy to kox więc jak zamierzasz grać nim na dłuszą metę i masz dużo czasu to dobry wybór

Oj czasu to ja duzo nie mam max 2h na dzien jak co to przez wakacje bo na razie to szkola.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...