Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa Skrypty

gieniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje skryptu (o ile taki bedzie istanial), dokładniej licznika na to aby pisał mi ile hitów zadam na sekundę/minutę/godzine w takiej postaci jak ta, tylko że to jest skrypt na pokazanie mojego best hita.

auto 200 setcolor 255 0 0 | setpos [$screenleft-90] [$screenbot- 730] | displaytext 'Max hit: $maxhit' | if [$curmsg.content ? 'You deal'] {set $hit [$token.'$curmsg.content'.3] | if [$hit > $maxhit] {set $maxhit $hit}

Oraz poszukuje skryptu ktory by mi pokazaywal np za ile czasu wbije x Attack Speed (w tym przypadku fist fighting), tu jest skrypt na pokazanie czasu do wbicia nastepnego Attack Speedu.

auto 1000 setcolor 255 55 55 | setpos [$screenleft - 900] [$screenbot - 0] | displaytext 'Next AS : $skill.fist ( $skillpc.fist %) $formattime.$skilltime.fist ' '$skill.fist ( $skillpc.fist %) TNL $formattime.$skilltime.fist ' 

Oraz potrzebowalbym licznika w jakim czasie np ubije mi xx mobow ktore aktualnie bije. Zawsze jest napis przy taskach np. 02:38 You have killed 2147 Sand Terror's.  [343/400]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...