Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka ponad 15 set broni

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema,

mam dla Was bronie których nie było jeszcze na żadnym Polskim serwerze. Zaskoczcie graczy nowościami.. xD xD

DOWNLOAD: https://mega.co.nz/#!yQk2jSID!iEmvigTGE41yVYgG-SdXvXze7cTAgUv_lR2MgMhdopQ

SKAN: http://pics.tinypic.pl/i/00661/b6a06f7iw7fm.png

kilka screenów:

a133xw8px24y.pngvrpzi0l6plai.png41om4h9kf041.pngwq7ok14e731m.pngnr3ug375ljg1.pngqp01jk3y2gtt.png

czym więcej like tym więcej ''nowości'' od naszych sąsiadów z południa :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Czy w tym są wpisy ?? wszystkie? Dasz ss z gry ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

­Dostać model, pytać się czy są wpisy.. XDDDDDDDDDDDDDDDD

K***a logika niektórych userów tego forum mnie zadziwia.

@topic Bronie niczego Sobie, aczkolwiek ich nie wykorzystam.

01156920831638570790.png­

Opublikowano

@Kamiloski900

Dzisiaj chyba każdy potrafi robić wpisy, nawet jeśli ktoś da wole je zrobić sam bo nie chce mi się sprawdzać błędów.

@topic

Dwa sety mi się podobają, ciekawe jakby to w grze wyglądało. Masz może jakieś ss?

Opublikowano

@Kamiloski900

Dzisiaj chyba każdy potrafi robić wpisy, nawet jeśli ktoś da wole je zrobić sam bo nie chce mi się sprawdzać błędów.

@topic

Dwa sety mi się podobają, ciekawe jakby to w grze wyglądało. Masz może jakieś ss?

no dobrze ale zawsze można zapytać tak 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

paczka zwiera modele w większości exportowane nieumiejętnie z innych gier, w dodatku modele są obrzydliwe, może 15 broni nadaje się do przeróbki i ew. dodania do clienta

ps. najładniejszych setów jak z obrazka wyżej, brakuje 

Opublikowano

Co Ty tam wpakowałeś że to ma ponad 400 mega xDDD 1i 2 set mi się spodobał zobaczymy jak w grze się prezentuje :) + za wstawke

Opublikowano

super bronie oby wiecej takich paczek szkoda tylko ze nie ktore nie maja ikonek ale to juz maly problem sie dorobi  :D

80108503750670519906.gif

Opublikowano

Bronie całkiem ladne, lajka zostawię lecz ciekawi mnie, kiedy skończysz z tym copy paste ^^

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

­Nie wiem czemu, ale mi te bronie coś za bardzo nie chcą działać. Granny 2.9, po prostu modelu mi nie wyświetla w grze.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...