Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko - drop + rozwijanie postaci czy full exp?

maVxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jakiś czas temu wróciłem do prawdziwego polskiego serwera (global). Obecnie mam 23 lvl i dobijam do 35. Po wbiciu 35 lepiej dropić i rozwijać postać czy expić na chama?

Pasjonat
Opublikowano

Nigdy nie ma sensu iść wyłącznie w exp (na globalu)

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Wbij ten 35 i przystopuj na trochę. Rozwijaj swoją postać zrób bojowca i zacznij dropić (cały czas oddawaj expa). Na samym początku polecam Tobie m2 metiny 25/30/35 poziom dobij skille G i uwierz potem znacznie przyjemniej się expi niż jakbyś miał lecieć na chama na level. Oczywiście przy okazji bicia metinów itp możesz expić sobie buffa.

Opublikowano

Ma dobic skille na G? Jak gra bez isu to watpie, zeby chcialo mu sie pol roku siedziec w m2 i ledwo na ta aure wyciagac. Na tym 35 zostan i wbijaj skille, ale oprocz m2 kop tez rudy, jak ogarniasz to handluj i jak zrobisz eq to mozesz dalej leciec, skille Ci nie beda niezbedne na G od razu

Opublikowano

Exp do 35. Potem stopka. Ogarniesz jakieś eq, boja i exp do 55. Potem 3 skille m+, boj i metki na sohan.

*Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...