Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt LastChaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec jak w temacie , udalo mi sie wkoncu postawic serwer EP3. Serwer stoi na maszynie , a teraz licze na wasza pomoc. Co byscie chceli widziec na serwerze prosze pisac w komentarzach :P

P.S- Dajcie pomysly na nazwe :D

Opublikowano

Another-Epic-Fail-Last-Chaos.

:v :v :v

A tak serio - gratulacje, ale dobrze wiesz, że to i tak nie ma racji bytu na dłuższą (a nawet krótszą) metę. 

Zmodyfikowany system frakcji. 

Opublikowano

O ile ten serwer wystartuje.. to na pewno wolałabym, by nie było affinity.

Najlepiej by było zrobić, tak jak pisali poprzednicy, coś w klimatach zbliżonych do 777 lc.

Opublikowano

Moje propozycje:

-Affinity - Tak, dużo więcej zabawy oraz kombinowania z nimi. Ciekawsze PvP czy też PvE. Koniecznie powiększona liczba punktów zdobywanych tak, aby każdy z graczy ten doświadczony czy też nie mógł po kilku h wbić jakiś tam klub.

-Drop golda - w tej kwestii mam aż dwa pomysły:

*1. Drop w Alvi - gracze będą zmuszeni do robienia kolejnych postaci tzw. "dropków" po to, aby zarobić na siebie. Sztuczny ruch serwera na podstawie tchy dropków, ale może się udać i przyciągnąć więcej graczy.

*2. Sprzedawania dropa - Zwiększone raty dropu broni np. 133-145. Gracze kupują bilety sklepu, dropią i sprzedają.

-Cap 185 - Taki i na długi czas koniec z uwzględnieniem dłuższego bicia, wykonywania Q w Nairat,Morasce no i oczywiście Tarian.

-Wep i set nie zmodyfikowany (co i jak?) - Zwykłe sety hr/eva jak i bronie, które dropią z Fantoma. Zapytasz po co? Większość serwerów ma jednolity set/wep na jakimś tam hlvl, czyli wszystkei te klasy mają niby te same opcje itd. Tak naprawdę jednej klasie potrzeba hr, drugiej eva, a trzecia woli set mieszany. Stwarza to dużo większe pole do popisu graczowi, który może pokombinować i dobrać najlepszą kombinację, a co za tym idzie duża liczba kamyków/reformatorów czyli rynek podsycony.

-Dodatkowy item skrzydła - Jak już pisałem wyżej do wyboru hr/eva.

-Nowe Juno - Otóż, większość graczy przyzwyczaiła już się do wyglądu nowego Juno, a przecież LC powinno się rozwijać, a nie cofać. Dlatego dużo lepiej wygląda nowe miasto, niż te stare oraz jest lepiej przejrzyste. 

-Dodatkowe zmiany z EP4 - Jak już ktoś tutaj pisał, fajnym pomysłem było by wprowadzenie systemu frakcji, bitwy o Juno, słonika (chyba jeszcze z EP3 był wprowadzany), nowy wydrwigrosz. Świetnie wygląda te odświeżone okno logowania, oraz wyboru postaci. 

-Ogromny drop niebków na llvl.

-Max upgrade +25 - Niby za duży, ale wszystko można balansować. Ogromne rzeszcze graczy dropiących i koksająych wepy 133-145. Co z tym się wiąże zapotrzebowanie na niebki i wep bo jak wiadomo nie każdy HS oznacza +. Kolejna próba poruszenia rynku. 

-Brak 100% cast pot - Gracze znów będą musieli kombinować tak długo aż im się przypomni, że istnieją jeszcze rzeczy b6. Po raz kolejny zmuszamy raczy do myślenia. Każdy będzie dbał o swoje eq z castem, a później je sprzeda graczom, którzy nie dali rady wydropić. 

Może pomogłem, a może i nie. Wiem że za niektóre punkty zlinczujecie mnie, ale grałem na podobnym serwerze i przez 2 lata nie miał problemów z brakami gracze :)

23udl52.jpg

Opublikowano

No jesli chodzi do zblizonego serwera do 777 no to nie wiem czy ludzie by chcieli serwer z wolniejszym expem.

Opublikowano

Moim zdaniem w dzisiejszych czasach więcej ludzi poleci na szybki exp.

Zawsze podobało mi się dropienie i odkrywanie eq lupami, rynek wtedy żyje, a i można łatwo zarobić.

Opublikowano

No jesli chodzi do zblizonego serwera do 777 no to nie wiem czy ludzie by chcieli serwer z wolniejszym expem.

Nie miałem na myśli 777 lecz Fantasy nwm czy ktoś jeszcze pamięta. Było bardzo dużo ludzi, rynek żył i pomimo tego wszystkim grało się bardzo dobrze. Nie dawno został otwarty (bodajże jakiś miesiąc temu +/-) serwer na, którym od razu ma się cap i chyba eq. Sprawdź jak tam im idzie. 

23udl52.jpg

Opublikowano

Nie dawno został otwarty (bodajże jakiś miesiąc temu +/-) serwer na, którym od razu ma się cap i chyba eq. Sprawdź jak tam im idzie. 

Grało tam na prawdę sporo osób, ale niedawno padł przez hackerów. Eq, jewele i msy trzeba było wydropić z bossów w tomb.

Opublikowano

Chyba lepiej, jakby było trudniej i fajnie, jakby był jakiś nacisk na grę w grupie, a nie żeby tylko solo latać. :p

Opublikowano

Myslalem zeby w kazdej krainie zrobic tzw. '' gildyjne bossy'' ktore bedzie trzeba ubic w conajmniej 4 osoby , i z ktorego bedzie drop opfity :P

Opublikowano

Aktualnie pobieram i jeszcze nwm :D Na jednej z gier tego typu było, że im więcej osób w party tym większy mnożnik expa. Gra w grupie się opłaca wtedy kiedy nie ma Q tylko expi się na mobach.

Mam niestety mały problem. Otóż po pobraniu pliku, otwieram folder docelowy, klikam na plik, który jest w winrarze czekam i wyskakuje mi okienko z taką informacją: Nieoczekiwany koniec archiwum. Ktoś coś doradzi?

23udl52.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się, że to są 2 całkiem różne serwery, a autor po prostu nie ma jeszcze gotowej strony głównej. :p

Opublikowano

moj serwer nazywa sie MagneticLC a Avenger to calkiem cos innego. Na forum bylo logo Avengers poniewaz kiedys dla nich pracowalem a forum zostalo . :)

Opublikowano

No i wszystko jasne! :D Zaczynam pobierać od nowa :D

W takim razie mam kolejne pytanie. Pobierać ten serwer z normalnej strony AvengerLc?

23udl52.jpg

Opublikowano

Yyyy ..... mojego serwera jeszcze niema do pobrania :P Do pobrania jest serwer EP4 kolegi z ktorym wspolpracuje :P Na serwer EP3 bedziesz musial poczekac :P 

jak cos to skype: magnetic.lastchaos :)

Opublikowano

Kurcze, ale ze mnie łoś xD Ostatnio trochę zakręcony jestem, więc wybacz :D Teraz mogę napisać, że już czekam na serwer ^^

23udl52.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...