Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ignorowanie oglądania profili

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Proponuję, aby Ci użytkownicy, którzy są ignorowani przez innych, nie mogli oglądać tych osób profili.

Np. ja zablokowałem @Lord Makina, a on nie może oglądać mojego profilu, bo sobie tego nie życzę. (oczywiście to jest przykład, administrator powinien mieć dostęp

i tak do jego profilu).

Czekam na innych opinie.

Opublikowano

@Azetek. Dla mnie ma, bo często nie życzę sobie, żeby niektóre osoby oglądały mój profil.­

Opublikowano

@Azetek. Dla mnie ma, bo często nie życzę sobie, żeby niektóre osoby oglądały mój profil.­

Dla pojedynczej osoby, która w dodatku chce usunąć konto, nie ma sensu raczej tego robić :p

f

Opublikowano

@Azetek. Jak widzisz, nie tylko ja jestem za. I zaczynam się zastanawiać, czy usuwać.  

­

Opublikowano

@MararOn Chyba nie przeczytałeś, o co mi chodzi.

Ja to rozumiem tak:

Osoba A blokuje osobę B. Osoba B nie może zobaczyć jej profilu.

Wystarczy, że osoba B się wyloguje i jako gość będzie mogła zobaczyć jego profil.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

­@MararOn 1. Nie jest tak, bo mając bana często odwiedzałem swój profil na gościu.

2. Ale czy osoba B zechce się wylogować...

Opublikowano

Na NIE.

Osoba zablokowana to nie osoba zbanowana (tutaj nie zobaczysz jego profilu). Jeżeli kogoś blokuję to nie zwracam na danego delikwenta uwagi i tyle. 

Opublikowano

@ReallSkill Ale mam na myśli, że opcjonalnie można dać to. Nie koniecznie.

Rozumiem, ale po co? Opcja jest zbędna. Jest wiele ważniejszych spraw do ogarnięcia niż jakieś blokady dla zablokowanych użytkowników. Blokować można ludzi na GG, ale na forum? Niech patrzą na profil nawet Ci, których nie chcesz tam widzieć ;).

Opublikowano

To że Ty sobie nie życzysz, to nie znaczy, że ktoś nie może oglądać Twojego profilu. Jest XXI wiek, a nie średniowiecze.

Może najlepiej będzie jak każdy będzie mieć 'prywatny' profil?

Bezsensowne, nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...