Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Królestwa Nilfgardu Troya

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie zamierzam wstawiac nie wiadomo jak obrobionych screenów zdjęcia prosto z gry 

Zapraszam na officialnego Fanpage serwera

https://www.facebook.com/serwertroya?fref=ts

Królestwa będa na jednej mapie 

Nilfgard - królestwo Mroku

Mitgard - Królestwo Światła

gvu1XZw.jpg

18hyAQx.jpg

HC9a8W7.jpg

AHHf8QA.jpg

kjxTiBx.jpg

6uKiWK2.jpg

JswDnXo.jpg

M74OMVb.jpgWVUiu7T.jpg

Królestwo nie jest skończone zostanie dodany piękny skybox  pasujący klimatycznie pod królestwo 

NPC  zamiast na dworze będa stali w  budynkach..

Opublikowano

Czy ja wiem, te obiekty wyglądają jakby z jakiegoś gówna pokroju nostale czy 4story.

Wole jednak exportowac z gier bardziej w klimacie metina bo ta postać teraz kompletnie nie pasuje pomiędzy te budynki. 

Opublikowano

A co zrobiłeś tutaj sam? Prócz usunięcia loga autora modelu tego "khakeffa" czy jak on tam ma, nic nie zrobiliście.

Z tego co pamiętam to udostępnił on gotowe miasta z tymi modelami, coś mi mówi, że to był jeden plik z attr/modelami/wpisami itd w jednym, wystarczyło tylko dodać plik do indexu i cała mapa z nowymi modelami była dodana :P

Nie pamiętam dokładnie, dawno temu to wyczaiłem.

Modele całkowicie nie pasują do Metina sprawdzałem je, chodziłem po budynkach, i to chyba najbardziej kiepski pomysł jaki możecie zrobić - dać do środka budynku npc :P

Dodaliście tylko drzewa od ymira i krzaczki, a o teksturach to nie wspomne, wolałbym białe niebo i ziemie niż to co teraz macie ;v

Lipa, lipa wole zdecydowanie standardowe miasto.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Takie modele już mi dzisiaj @harnaś pokazywał na GG :D

Z forum chińskiego jakiegoś :D

To bardziej mi przypomina 4Story/AION niż Metina.

Ale koncept ogólnie w miarę dobry prócz tego że modele nie pasują graficznie.

Opublikowano

Niby ładne,ale według mnie takie kombinowanie które jest teraz bardzo modne,żeby każdy serwer wyglądał jak z kosmosu,a zazwyczaj pada bo ludzie po kilku dniach/tygodniach kończą bo masa bugów (nie mówię że u Was tak jest bo tego nie wiem.)i ogólnie według mnie takie kombinowanie,żeby ten miał lepsze m1,tamten lepsze zbroje.To wszystko jest wuja warte... ;) Zamiast ktoś zrobić zwykły serwer bez pierdyliarda nowości,nawala tego po brzegi żeby się jakoś wyróżnić,a zazwyczaj kończą szybko swoją karierę.Ogólnie te miasto mi przypomina Lineage 2,w którymś gp widziałem podobny zamek. :P

Opublikowano

­Co się tak sracie, zrobił Miasto, chciał się pochwalić i zapowiedzić serwer i spoko, a Wy już swoje teorie i spiski wymyślacie. Mi się podoba, aczkolwiek tekstury podłoża bym troche zmienił.

Opublikowano

­Co się tak sracie, zrobił Miasto, chciał się pochwalić i zapowiedzić serwer i spoko, a Wy już swoje teorie i spiski wymyślacie. Mi się podoba, aczkolwiek tekstury podłoża bym troche zmienił.

Jeśli chodzi Ci również o mnie,to nie prawda. Ja się o nic nie sram. ;) Po prostu wyraziłem swoją opinie,ludzie bardzo często mylą hejty itp. Z opinią. Ktoś poda ss miasta,jednemu się spodoba i napisze:

Fajnie to wygląda itp. itp.

Drugiemu się nie spodoba,bo np. Nie wiem jak to nazwać... Klimat? Tej gry jest coraz bardziej zatracany,bo każdy chcę na siłę nawalić nowości żeby przyciągnąć ludzi,i jeśli np. Ktoś napisze,że nie podoba mu się miasto no to od razu jest brane za hejt,tak jakby to miasto zasługiwało by tylko na +.Wiesz,niektórym mogą się podobać zmiany w grze,nawet tak drastyczne,no bo szczerze mówiąc mało według mnie to "metinowsko" wygląda,i są ludzie którzy chcą zostać przy starym metinie,ale to już powoli zaczyna być nie osiągalne,czyt. Wypociny wyżej. :P

Opublikowano

Bardzo fajne, ale standardowe m1 wymiata :D

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Stare modele, w dodatku było gotowe z nich miasto. 

Żałosne jest to, że podpisałeś te modele jako swoje (znak na nich o tym świadczy). 

To i tak jest brzydkie.

plzzz

http://scr.hu/4a6q/f6qql

Gdzie napisalem ze modele sa moje? I owszem. Byly gotowe. Tylki ze ja wykozystalem same modele

co to za syf? :O

wysiadacie przy tworzacych sie serwerach, nie wroze wam swietlanej przyszlosci

Jescze nie wysiadlem ostro dzialam dzieki za slowa otuchy

Opublikowano

Ogólnie fajnie się prezentuje lecz daleko odbiega od standardów metina,

wielu to się nie spodoba no ale jak tam sobie chcecie na tym serwerze...

Powodzenia :)

Opublikowano

Jak dla mnie zmieniacie grę metin2 dla większości graczy grafika wystarczy normalna standardowa ew. lekko ulepszona lecz bez przesady.

Wygląda ładnie ale na pewno nie do tej gry ... 

Opublikowano

Nic ciekawego to nie pasuje do klimatu Metin2 nie podoba mi sie ;p

Metin juz nie ma klimatu dlatego chcę zrobic nowy.. ale dziekuje serdecznie za opinie

Opublikowano

Metin juz nie ma klimatu dlatego chcem zrobic nowy.. ale dziekuje serdecznie za opinie

"ChcĘ zrobić nowy" To jest niewykonalne, ponieważ gra ma już swój klimat, którego się nie pozbędziesz.. 

Próba nadania nowego klimatu grze, za pomocą nowych modeli ( :D ), będzie skutkowała jedną wielką kałkupą. A Ty właśnie to robisz. ;)

Metin zawsze będzie miał swój klimat, to jest nierozłączna część każdej gry. A jak szukasz innych wrażeń to idź pograć sobie w coś innego.

Opublikowano

"ChcĘ zrobić nowy" To jest niewykonalne, ponieważ gra ma już swój klimat, którego się nie pozbędziesz.. 

Próba nadania nowego klimatu grze, za pomocą nowych modeli ( :D ), będzie skutkowała jedną wielką kałkupą. A Ty właśnie to robisz. ;)

Metin zawsze będzie miał swój klimat, to jest nierozłączna część każdej gry. A jak szukasz innych wrażeń to idź pograć sobie w coś innego.

Według mnie ta gra juz dawno straciła klimat ;) 

Każdy ma swoja własną opinie na ten temat ja mam własnie taka  ty masz inna  i ktoś tez będzie miał inną.

Opublikowano

­Może i sam wygląd miast byłby ciekawy, taki inni. Niektórzy już z chęcią odchodzą od standardów mt2 i chcą zobaczyć coś nowego. Ale jest jeden duży błąd w tych miastach- rozmiar. Zauważ, że wiele elementów jest nieproporcjonalnych względem postaci. Wygląda to trochę tak, jakby mały ninja wszedł do świata olbrzymów :) Nawet kwiatki sięgają do pasa, a płotki sa dużo wyższe, niż być powinni. To samo krzaczki i takie pierdołeczki. :)

igNMhIy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...