Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hard serwer PL,Balmora s2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,jak myślicie gdzie lepiej zacząć grę jeśli chodzi o hardy? 

Pl-jaki serwer?

Balmora s2? Może macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje ? Dodatkowo możecie podać jakiś hard/medium. :)

Opublikowano

Metin2 global, nie polecam, krótko i na temat - nie opłaca się.

Balmora s2, bardzo fajny serwer, ale w serwerach hard chodzi o to że żeby mieć dobre konto trzeba się natrudzić i spędzić trochę czasu przy grze tak? Tylko trochę tego czasu na serwer na którym niedługo będzie grało 200osób tak jak na s1 czy raviach :)

Ja od siebie polecam WOM2, serwer europejski. Bardzo przyjemny hard, polaków gra całkiem sporo, handel kwitnie, eventy prawie codziennie :)) Czego chcieć więcej? :) Czuć klimat.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Balmora S2, dość fajny serwer. Moim zdaniem na nim opłaca się bardziej grac niż na Ravii, bo tam to tylko ciebie zjadą i będziesz się niepotrzebnie denerwował. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Chłopaki, właśnie chcę zacząć grę na WOM tylko ciekawi mnie jak z bonami.. ? Po niemiecku ? Po angielsku ? nie mam pojęcia.. ;x 

Opublikowano

Chłopaki, właśnie chcę zacząć grę na WOM tylko ciekawi mnie jak z bonami.. ? Po niemiecku ? Po angielsku ? nie mam pojęcia.. ;x 

po angielsku wszystko

Opublikowano

WoM najlepszą opcją na dzień dzisiejszy jest. ­

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...