Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd z raportem błędów po włączeniu 4Story

Reviston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zakładam kolejny temat, bo mam kolejny problem, lecz na drugim komputerze.
Po otworzeniu launchera z grą i naciśnięciu przycisku GRAJ, pojawia się błąd z Raportem Błędów.
Co jest dziwne bo na starym komputerze cisnąłem w 4Story ile wlezie z dawnych lat. 
Czyściłem rejestr programem CCleaner,
zrobiłem aktualizacje i dalej to samo, spróbuję również pobrać na nowo,
ale na chwilę obecną nie mogę tego zrobić i wolałbym zaoszczędzić troszkę transferu. :x 

Błąd zamieszczam na screen'ie poniżej. 

post-960047-0-25466800-1430824905.png

Opublikowano

Wiec tak czyszczenie rejestru nie pomoze .

Wydaje mi sie ze przy pobieraniu jakis plik sie odpowiednio nie pobral lub instalacja nie zakonczyla sie pomyslnie ewentualnie zmieniles cos w folderze z gra.

Najlepiej bedzie jezeli calkowicie odinstalujesz 4story oraz ponownie je zainstalujesz jezeli to nie pomoze musisz jeszcze raz pobrac Clienta.

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Napisz najlepiej z tym do supportu, bo oni będą mieli na 100% rozwiązanie.

Reinstall powinien pomóc, lecz nie musi. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Tak napisałem i odpisali mi, abym odinstalował i zainstalował na nowo, ja już pobrałem na nowo i dalej ten raport błędów, ale będę konsultował się dalej ze support'em.

Opublikowano

Przeczytaj dokladnie raport bleow od gory do dolu .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Tak napisałem i odpisali mi, abym odinstalował i zainstalował na nowo, ja już pobrałem na nowo i dalej ten raport błędów, ale będę konsultował się dalej ze support'em.

Ale na pewno wszystko dokładnie usunąłeś żeby nie było pozostałości?

Spróbuj wyłączyć z procesów TClient.exe jeżeli jest, a jeżeli nie to usuń folder ten folder w 4Story żeby patcher pobrał na nowo xD

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Ale na pewno wszystko dokładnie usunąłeś żeby nie było pozostałości?

Spróbuj wyłączyć z procesów TClient.exe jeżeli jest, a jeżeli nie to usuń folder ten folder w 4Story żeby patcher pobrał na nowo xD

Tak mi się wydaje, że wszystko. :p 

Usunąłem ten folder, włączyłem grę, ale launcher nic nie pobierał, więc kliknąłem start i dalej to samo. ;-;

Przeczytaj dokladnie raport bleow od gory do dolu .

Czytałem, są tam informacje komputera.

post-960047-0-16683800-1430837488_thumb.jpg

post-960047-0-28293300-1430837496_thumb.jpg

Opublikowano

Reinstal gry w NOWEJ SCIEZCE, przykladowo miales C://GAMEFORGE//POL_POL//4story, to zainstaul na C:/4STO/GAMEFORGE/POL_POL/4story 61% zawsze w moim przypadku było zwiazane z brakujacymi/ podmienionymi plikami, nie miales jakis hakow TCD itp? 

Opublikowano

Reinstal gry w NOWEJ SCIEZCE, przykladowo miales C://GAMEFORGE//POL_POL//4story, to zainstaul na C:/4STO/GAMEFORGE/POL_POL/4story 61% zawsze w moim przypadku było zwiazane z brakujacymi/ podmienionymi plikami, nie miales jakis hakow TCD itp? 

Potem spróbuję tak zrobić, ten komputer, na którym jest problem już do mnie nie należy, grał na nim brat, więc być może, że coś tam używał, acz kol wiek wątpię.

EDIT. Grę pobierałem z tego Gameforge live i gdzie mogę znaleźć instalkę? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...