Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ezaria2

Gość Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym zaznaczyć że prezentacja jest jak na pewno zauważyliście mocno okrojona.

Jeszcze dziś postaramy się ją uzupełnić o:

Dungeony, System ulepszeń wachlarzy, dodatki clienta, zespół, ważne linki i jeszcze trochę innych rzeczy.

logo..png

informacje.png

Typ: Easy

Maksymalny poziom: 150

Statystyki: 90

Bronie 75: Dungeony + Riper

Dungeony: Można robić solo

Data startu: 15.05.2015

/// Przy systemie ulepszeń woja jest błąd z numeracją :D ///

bonusy.png

Tu będzie tabelka z bonami

aha.png

NA%20START.png

handlarze.png

h%20r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciami.pngh%20broni%C4%85.pngh%20zbrojami.png

kr%C3%B3lestwa.png

shinsoo.pngjinno.png

dungeony.png

Dostęp do dungeonów można uzyskać poprzez NPC ~ Strażnik Wypraw

stra%C5%BCnikwypraw.png

Znajduje się on na Mapie Wypraw

Oprócz tego musicie wytworzyć sobie przepustkę, by dostać się na poszczególne dungeony.

Wytworzyć przepustki możemy u Baek-Go

PRZEPUSTKI1.pngPRZEPUSTKI2.pngprzepustki3.png

Materiały będziecie mogli zdobyć z Kopalni.

zwierze.png

Zwierzaki na serwerze są na stałe, nie ma czasowych petów. Do zdobycia będą z serwerowego sklepu ~ IS ~, z eventów OX oraz z konkursu na starcie serwera, będą do wygrania pety - ilość zależna od osób na starcie.

Na naszym serwerze znajdziecie PET GUI, który pozwoli Wam na rozdawanie punktów w poszczególne umiejętności zwierzaka.

Możemy również obserwować doświadczenie naszego zwierzaka.

gui%20pet.png

Występujące zwierzaki:

UPIORNY%20SMOK.pngTRZYG%C5%81OWY%20SMOK.pngPANDA.pngPANTERA.pngOGNISTY%20SMOK.pngLODOWY%20SMOK.pngKOCIAK.pngKAMIENNY%20SMOK.png

wierzchowce.png

Na serwerze występuje 7 wierzchowców, 2 z nich można wytworzyć u Baek-Go za pomocą materiałów zdobytych na dungeonach.

Wytworzone wierzchowce nie różnią się niczym od tych nabytych z Item Shopu.

mount1.pngmount2.pngmount3.pngmount4.pngmount6.pngmount7.png

system%20ulepsze%C5%84.png

Jak widać na screenach set 4 i 5 mają identyczną zbroję, to tylko dlatego byście mogli odkryć ją sami.

set1a.pngset2a.pngset3a.pngset4a.pngset5.png

set1.pngset2.pngset3.pngset4.pngset5a.png

set1awojownik.pngset2awoj.pngset3awoj.pngset4awoj.pngset5awoj.png

set1wojownik.pngset2woj.pngset3woj.pngset5woj.pngset6woj.png

set1aszaman.pngset2aszaman.pngset3aszaman.pngset4aszaman.pngset5aszaman.png

set1sura.pngset2sura.pngset3sura.pngset4sura.pngset5sura.png

SS weryfikacyjne:

wer1.jpg

wer2.jpg

Opublikowano

Polecam zgrana ekipa , fajny pet system ;)

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

­Serwer Flourine, jak słodko.  Nie polecam, a jak chcecie grać to lepiej zróbcie sobie uniwersalne passy bo Wam konta poopierdala na innych serwerach/steam/lol. Złodziej i oszust, siema.  Poza tym widze ładnie podjebane rzeczy z Sembii

Opublikowano

­Serwer Flourine, jak słodko.  Nie polecam, a jak chcecie grać to lepiej zróbcie sobie uniwersalne passy bo Wam konta poopierdala na innych serwerach/steam/lol. Złodziej i oszust, siema.  Poza tym widze ładnie podjebane rzeczy z Sembii

Widzę , że jesteś źle poinformowaną osobą zacny Florian przebywa od tygodnia we Francji.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

­

Widzę , że jesteś źle poinformowaną osobą zacny Florian przebywa od tygodnia we Francji.

Jego Matka z domu nie wypuszcza, a co dopiero do Francji zeby poleciał. Takie kity sobie wciskaj kolegom z podwórka nie mi. Poza tym dobrze wiem, że robi ten serwer, mam swoje tajne źródła.

Opublikowano

Co jest tutaj nowego bo stifłonda

Nie napisałem nigdzie o nowościach.

Dojdzie sklep offline dzisiaj i parę rzeczy z clienta.

Opublikowano

Nie zagram. Róbcie easy, albo medium, a nie jakieś j3bane nutki, pozdro.

Opublikowano

Nie zagram. Róbcie easy, albo medium, a nie jakieś j3bane nutki, pozdro.

Easy

Pasuje?

/////

Jeszcze dzisiaj zostanie zapowiedź uzupełniona o sklepy offline, wikipedie itp.

Postaramy się również o reklamę u youtuberów, ale niczego większego obiecać nie mogę.

Opublikowano

Ohoho widzę chłopaki się postarali i zrobili serwer, prezentacja ładna, serwer także niczego sobie,

gdybym na dniach nie startował z własnym to na pewno z chęcią bym zagrał na Waszym projekcie :P

Oczywiście polecam serwer oraz życzę powodzenia w zyskiwaniu wiary.

Opublikowano

­Polecam ze względu na Algade, ogarnięty chłop! Czekać tylko na start. B)

Opublikowano

Wiem że na razie nie przekonuje serwer, ale chcieliśmy wstawić wcześniej zapowiedź żeby nie robić wszystkiego na szybkiego gdzie potem byśmy mogli nie zdążyć ze startem na następny piątek.

Teraz mamy czas na parę zmian, dodanie wielu rzeczy.

Mamy nadzieję że się jednak gracze skuszą na wbicie na serwer.

Opublikowano

­

Fajny serwer. Polecam zgrny team oraz mega zainteresowanie !

"Mega Zainteresowanie" no faktycznie, 10 odpowiedzi w temacie. Jak już coś piszesz to pisz to z sensem a nie tylko dlatego, że Ci zapłacili za nagrywanie z serwera.

Opublikowano

­

"Mega Zainteresowanie" no faktycznie, 10 odpowiedzi w temacie. Jak już coś piszesz to pisz to z sensem a nie tylko dlatego, że Ci zapłacili za nagrywanie z serwera.

Ale Piotruś nie płacz , bo smutne jest to co piszesz , zrobiłbyś coś pożytycznego a nie prujesz sie do prezentacji.

Opublikowano

­

Ale Piotruś nie płacz , bo smutne jest to co piszesz , zrobiłbyś coś pożytycznego a nie prujesz sie do prezentacji.

To u niego norma, innego zajęcia nie ma. ;)

Skąd trutka?

Opublikowano

#Harnaś ty ******. Dobra harnaś jedna sprawa jest do wyjaśnienia oni odnoszą sukcesy a ty nie umiesz nic bo honoru dziffko nie masz a teraz zamknij dziób i wyjazd. 2/10 diss like w c**j. Czy będą tu duże ilośći dungeonów oraz misji ? bo to mnie ciekawi

Opublikowano

­

Hajs robi swoje.

I tak szybciej padnie niż wystartuje, nie pozdrawiam.

Opublikowano

­

To u niego norma, innego zajęcia nie ma. ;)

Skąd trutka?

Trutka z dungeonów oraz z ripera.

Chcemy by broń na 75 była czymś ważniejszym i będzie mały %.

#Harnaś ty ******. Dobra harnaś jedna sprawa jest do wyjaśnienia oni odnoszą sukcesy a ty nie umiesz nic bo honoru dziffko nie masz a teraz zamknij dziób i wyjazd. 2/10 diss like w c**j. Czy będą tu duże ilośći dungeonów oraz misji ? bo to mnie ciekawi

Dungeonów będzie około 6, do tego dojdą 2 rajdy bossów, misje również się pojawią, polowania, łowienie, biolog i parę innych.

Hajs robi swoje.

I tak szybciej padnie niż wystartuje, nie pozdrawiam.

Nie rób mi tu śmietnika, przekonamy sie.

Opublikowano

­

Flourine odnosi sukces? Jaki? Okradanie innych to sukces według Ciebie?  Sprzedawanie kradzionych rzeczy to sukces? Robienie z siebie chłopca na posyłki to sukces? Serwery które stoją 2 dni albo nawet nie startują to sukces? On nawet swoich plików nie potrafi zrobić, bo ten serwer stoi na moich sf, pare rzeczy zmienili nawet sys ulepszeń jest uderzająco podobny.

Ja nie mam honoru? Ty bezbeku, wiesz co to honor? I co on ma wgl do serwerów Metina? Odróżniaj troche wirtualny świat od rzeczywistości, pseudo youtuberku.

Opublikowano

Serio coraz bardziej mnie przerażają uzytkownicy tego forum, sukcesy w Metinie, jezu.. Naprawde jest czyms sie szczycić... to jest tylko gra a kłócicie się, jakby ktoś wam przeleciał panienke. Troche zluzujcie, odnieście sukcesy w życiu a nie metinie, kto będzie chcial to zagra, postoi tyle ile postoi.. Robią serwer bo chcą, ale oczywiście musi ktoś drążyć jakieś gówno w kółko i robić śmietnik.

Opublikowano

­

Flourine odnosi sukces? Jaki? Okradanie innych to sukces według Ciebie?  Sprzedawanie kradzionych rzeczy to sukces? Robienie z siebie chłopca na posyłki to sukces? Serwery które stoją 2 dni albo nawet nie startują to sukces? On nawet swoich plików nie potrafi zrobić, bo ten serwer stoi na moich sf, pare rzeczy zmienili nawet sys ulepszeń jest uderzająco podobny.

Ja nie mam honoru? Ty bezbeku, wiesz co to honor? I co on ma wgl do serwerów Metina? Odróżniaj troche wirtualny świat od rzeczywistości, pseudo youtuberku.

Piotrek z tego co wiem SF Sembii jest ogólno dostępny ;)

Serio coraz bardziej mnie przerażają uzytkownicy tego forum, sukcesy w Metinie, jezu.. Naprawde jest czyms sie szczycić... to jest tylko gra a kłócicie się, jakby ktoś wam przeleciał panienke. Troche zluzujcie, odnieście sukcesy w życiu a nie metinie, kto będzie chcial to zagra, postoi tyle ile postoi.. Robią serwer bo chcą, ale oczywiście musi ktoś drążyć jakieś gówno w kółko i robić śmietnik.

Zgadzam się z tobą przyjacielu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...