Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FishBot na MorieS.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam proble. Gdy chce włączyć bota wyświetla mi się proszę uruchomić grę mimo że ona jest uruchomiona. Rozdzielczość jest taka jaka powinna być ustawiona podczas odpalania bota mianowicie 1024x768

Opublikowano

@Temperaturek

Możesz dać mniej więcej instrukcje instalacji?

Proszę,

Musisz mieć PyLoadera , potem go wrzucić do foldera metka . ( np. ja podałem dobrego ponniżej)
Odpalasz metka i logujesz się na postać . Potem podajesz lokalizacje do pliku fishingbot.py i klikasz run i gitara 

Ps. download 

http://speedy.sh/Zn6d8/m2PythonLoader.mix/

https://www.virustotal.com/file/3ca4f3813512d5f9d419ce102cb449d998b77c7686521b974d40bb8b2a78acdf/analysis/

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pobierasz mój plik, zamieniasz go w folderze z metinem, otwierasz nim MorieSa, logujesz się, gdy jesteś w grze wciskasz F6...

Opublikowano

Homix probowalem tez nie dziala ;> jak klikam run to nic nie daje a tylko zacina sie a fish i tak nie dziala. zastanawiam sie jak obejsc moriesa przez kamer moda tyle ze nie wiem na jaki serwer czy na 2013 czy np 2012. ktos cos wie ?

Opublikowano

Usuń pythonloader.mix z clienta ktorego pobierales, nie ode mnie... Poprostu zwyczajnie wejdz do gry jakbys robil to bez zadnych botow! I GDY BEDZIESZ JUZ NA POSTACI, W GRZE NACISNIJ F6, TAK TRUDNO? ZADNE RUN...

Opublikowano

bot zarzuca wedke raz, wylawia i juz wiecej tego nie robi ;] testowales to w ogole ? i moze wyjasnisz co wpakowales w .exe ze tyle wazy ? ciekawi mnie to

smierdzi mi tu keyloggerem

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...