Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKILL] Jak szybko wbić lvl i łatwo podwyższyć sobie KD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Wystarczy mieć 2 komputery lub na wirtualnej maszynie odpalić Skilla. 

2.Stworzyć drugie konto.

3.Założyć grę w trybie Escape 10 rund żeby wbić szybko expa lub TDM żeby polepszyć sobie KD. (oczywiście trzeba założyć hasło na room żeby nikt się nie wcinał)

4.Zaprosić 2 konto do gry i grać.

Escape polecam dlatego iż krótko zajmuje wezwanie helicoptera i wbiegnięcie w miejsce docelowe. Za każdą taką akcje zdobywa się +200, chyba nie muszę tłumaczyć więcej o co w tym chodzi, prawda? Oczywiście polecam do tego dopolacz expa 100%. A dla vipów polecam ten tryb z eskortowaniem cieżarówki pełnej złota (sorki ale zapomniałem jak on się nazywał)....

Jeśli zaś chodzi o TDM, no to wchodzisz na spawna przeciwnika i zabijasz ciągle "siebie" :D Ale radziłbym nie nabijać zbyt dużego KD bo wtedy łatwo o bana.

PS: Na PW mogę też podać link do macro i WH, nie podam ich tutaj bo nie chcę reklamować innego forum. Zaznaczam że WH działa tylko na Win 8.

Opublikowano

Za tzw. polepszanie K/D jest ban :) Wpierw tydzień później 2tygodnie i wkońcu perm.

Sposób na nabijanie EXP jest chyba legalny.

Dopisz jeszcze, że za nabijanie K/D można dostać bana i będzie ok :P

Myślę, że początkującym się przyda. Like

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Za tzw. polepszanie K/D jest ban :) Wpierw tydzień później 2tygodnie i wkońcu perm.

Sposób na nabijanie EXP jest chyba legalny.

Dopisz jeszcze, że za nabijanie K/D można dostać bana i będzie ok :P

Myślę, że początkującym się przyda. Like

Faktycznie jeśli przesadzisz z nabijaniem K/D to można dostać bana. Ale ja nabijałem w miarę rozsądnie i po 2 miesiącach nadal nie mam bana. No ale faktycznie warto to dopisać.

Opublikowano

@KiritoSAO

To zależy jak ci się trafi :P Ja aby stałem i kumpel mnie zabijał. Zdobył 60kili, i dostaliśmy razem bana.

No to mieliście mega pecha  :unsure:

Opublikowano

Według mnie poradnik jest po prostu słab, ponieważ raczej każdy zna te sposoby, i nie piszcie mi że nowi gracze nie znają bo po prostu napewno znają.

40k5thC.png

Opublikowano

Według mnie poradnik jest po prostu słab, ponieważ raczej każdy zna te sposoby, i nie piszcie mi że nowi gracze nie znają bo po prostu napewno znają.

Tak jest "napewno" "slab"... Tak jak ten twój post...

A tak na serio to przyznaje, poradnik nie jest zbyt estetyczny. A po za tym nie ma się do czego do czepić, z prostej przyczyny, nikt nie zrobił tego typu poradnika. I nie pisz mi że każdy zna ten sposób, bo pytałem się kilkunastu osób o to i tylko połowa o tym wiedziała. Bo wiesz nie każdy myśli o tego typu rzeczach.

• 6 miesięcy temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tak robiłem z 2 kolegami , to źle się źle skończyło ja wyjechałem z permem a oni z banem na 2tygodnie :).

.

• Aive zmienił(a) tytuł na [SKILL] Jak szybko wbić lvl i łatwo podwyższyć sobie KD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...