Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z tymi hackerami?

Saens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheaty znów wrócily ? spotkałem dzisiaj z 16 cziterów ŁA TA FAK ?

Znów to samo ? AWARIA ! ERROR

Najlepsze jest to że spotkałem 4 pod rząd .. 

JESTĘ Z*******Y

Wy też spotkaliście ?

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Coś tam wróciło, ale bez przesady.. spotkałem jednego w ostatnich 2 tygodniach.

Gadanina była że isrealczycy mają nowe hacki, ale to pewnie jakiś rasista się wypowiadał :D

Opublikowano

Coś tam wróciło, ale bez przesady.. spotkałem jednego w ostatnich 2 tygodniach.

Gadanina była że isrealczycy mają nowe hacki, ale to pewnie jakiś rasista się wypowiadał :D

ja wczoraj 2 widziałem z ultra + przez cała gre,i nawet głosowaniem nie dało się wyrzucić xD

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

­

ja wczoraj 2 widziałem z ultra + przez cała gre,i nawet głosowaniem nie dało się wyrzucić xD

Zgodzę sie !

Ogólnie mówiąc troche przesadziłem z 16 / (max 9 )

Ale tak czy siak znów zaczynają się pojawiać ;//

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

odpalą nowego combata to tam wszystkie haxy pójdą,a na starym będzie spokój i mniej dzieciarni,i twierdzę że będzie z nowym combatem taki niewypał jak z arktik combat :P

Opublikowano

No ja gram praktycznie codziennie , od dłuuuższego czasu żadnego bota nie widziałem , co nie znaczy że ich nie ma ale teraz chociaż Nexon bierze się za to , kiedyś sam bawiłem się hakami w CA rekord nawet kilka tygodni i nic :D

Zajmują się tą nową grą , pewnie wszystkie siły przerzucili żeby dopracować wszystko na ostatni guzik , ale mam nadzieję że CA nie (oleją)

Opublikowano

No ja gram praktycznie codziennie , od dłuuuższego czasu żadnego bota nie widziałem , co nie znaczy że ich nie ma ale teraz chociaż Nexon bierze się za to , kiedyś sam bawiłem się hakami w CA rekord nawet kilka tygodni i nic :D

Zajmują się tą nową grą , pewnie wszystkie siły przerzucili żeby dopracować wszystko na ostatni guzik , ale mam nadzieję że CA nie (oleją)

ja myślę że większość haxów pójdzie na nowego combata i będzie spokój ^^

Opublikowano

LC Wraca :)) Cheaterów Będzie teraz masa jak w 2012

GOD MODE / WEAPON SPAWNER :))

Hi everyone, As you can see, loadedcheats.xxx its not really died yet, it's alive but sleeping.
I decided to sell the domain to a my recent friend. I really believe in him.
His nickname is Roylenf, hes from netherland and he knows what hes doing. He already bought few other cheating websites and hes managing them like a BOSS.
He just downloaded Combat Arms Europe and North America, and guess what? he already cheated them, made godmode and weaponspawner available again.
Those new cheats will make you so powerfull that you can forget about buying V****a ever again. It will give you an endless boner ;)
Stay updated with us, loadedcheats is coming back, more powerfull than ever!

Opublikowano

Niestety, albo i stety,

będzie więcej zabawy i wkurwiania innych. Bo ostatnimi latami nudno było.

Ilość osób z nielegalnym oprogramowaniem już znacznie wzrosła, co 10-15 pokoi znajdzie się co najmniej jednego. 

Opublikowano

Hakerów nie zauważałem ale za to znowu jest masa turków -,- gdzie się nie wejdzie same turki plus low rangi latające ze specami dualami -,- albo full nx albo po prostu mają farta 

Opublikowano

Wracają, ale i tak odejdą. Wiele graczy przejdzie wtedy na Combat Arms: Line Of Sight co za tym idzie: ,,Przejście cheatów/cheaterów na LoS"

baner4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...