Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McDonalds vs KFC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo! jak wiecie od kilku lat trwa dyskusja na temat dwóch najpopularniejszych fast foodów w Polsce i nie tylko, postanowiłem trochę poszperać i przekonać się co jest lepsze McDonalds czy KFC. Jak wiecie w McDonalds bardzo dobrze wyglądają na zdjęciach hamburgery i tym podobne ale gdy już zamawiamy dane jedzenie po otwarciu pudełeczka widzimy "coś" co przypomina hamburgera natomiast, gdy zamówimy jedzenie w KFC na przykład takie skrzydełka dostajemy identyczne jedzenie takie jak na obrazkach i na dodatek smaczne dlatego moim skromnym zdaniem lepsze jest KFC a jakie jest wasze zdanie? gdzie wolicie jeść jeżeli macie ochotę na hamburgera w McDonalds czy jednak KFC, zapraszam do dyskusji. 

Opublikowano

To co jest lepsze zależy od danej osoby. Zawsze znajdą się argumenty za, jak i przeciw jednemu i drugiemu :)

Opublikowano

I to i to. Trudno się zdecydować, do jednego i drugiego zdarza mi się zaglądnąć.

Najlepiej smakują mi cheesburgery/inne dowolne bułki w Mac'u, a kurczaki w KFC

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Nie raz byłam w Mc i powiem tyle, nie ważne za ile bym kupiła jedzenia odpowiedź jest jedna - NIGDY SIĘ TAM NIE NAJADŁAM.

Natomiast w KFC to co innego i w dodatku można sobie dolewać pepsi itp (Przynajmniej u mnie;p), i się da najeść według mnie też dużo lepsze jedzenie i kawa :), ale MC robi lepsze promocje.

Opublikowano

McDonald ma zarąbiste frytki.

Nuggetsy to specjalność KFC, ale  Macu też są dobre i nawet wolę tam xD

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

W kfc nie jadlem, w mcdonald's wiele razy, kiedys mi smakowalo, w sumie teraz tez bym zjadl, ale co jak co królem burgerów jak sama nazwa skazuje jest - burger king. Polecam. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Oba są bardzo smaczne i bardzo niezdrowe.W KFC smakuje mi praktycznie wszystko, w MC za niektórymi kanapkami nie przepadam, ale i tak jem najczęściej cheesburgera.

Admin Cienia
Opublikowano

Podjeżdżając do maka sami się mnie pytają "to co zawsze?" :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jeśli o taki wybór chodzi to KFC, ciekawsza oferta moim zdaniem.

Frytki to w McD najlepsze z tym chyba każdy się zgodzi.

Burgery wiadomo Burger King.

Ogólnie jadam albo w Guac'n'ole taka meksykańska albo North Fish, czasem jak na szybciej muszę coś zjeść to Burger King

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

McDonald bo mam obok szkoły, ale i tak rzadko tam chodzę. Dobre szejki ^^

Opublikowano

Podjeżdżając do maka sami się mnie pytają "to co zawsze?" :D

Wiedz, że czas coś z tym zrobić :D

Ogólnie nie przepadam za kfc, nic mi stamtąd nie podchodzi... z mc donalda w sumie też. Preferuję Subway ^^

Admin Cienia
Opublikowano

No właśnie niemam problemów z wagą, powiem że wręcz przydało by się jeszcze z 10 kilo bo te 81 to mało jakoś.. ;D A w KFC za ostre papu mają.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

KFC, uwielbiam strippsy, frytek też sporo dają, dobry sos czosnkowy, picie z dolewką (w sumie ile chce się).

Opublikowano

Rzadko korzystam z oferty tych dwóch lokali, ale jeśli już zdarzy mi się wybrać na Fast Food no to do MC Donalda... świetne frytki mają, zaś z hamburgerami rewelacji nie ma.  <_<

sygnatura_1.png

Opublikowano

spróbujcie sobie tego boxa w maku za 30 zł z trzema sosami do wyboru to zobaczycie, które kurczaki są lepsze.

efes kebab warszawa > frytki i burgery warszawa > bobby burger > mc donald > kfc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...