Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESEA czy FACEIT

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porównanie Fiata do Porsche. Oczywiście że ESEA c:

Opublikowano

Z własnego doświadczenia polecam ci 'ESEA', ponieważ jest tam większy poziom i mniej trolli (bo jest płatna). :))

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Na faceicie kupując masz większe możliwości, ale jak dla mnie faceit jest lepszą ligą.

Osobiście na esea nie grałem, ale żeby tam pograć od razu trzeba zapłacić.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

A powie mi ktoś co można zdobyć z ESEA punkty jakieś coś ? czy nic ?

Zdobywasz tam punkty karmy, dostajesz dodatnie za każdy mecz lub od innych graczy. Za opuszczony mecz albo za 'trollowanie' itp dostajesz ujemne dlatego tam jest porządek. 

Opublikowano

Zdobywasz tam punkty karmy, dostajesz dodatnie za każdy mecz lub od innych graczy. Za opuszczony mecz albo za 'trollowanie' itp dostajesz ujemne dlatego tam jest porządek. 

mam -2 karmy :D a jak mam np z 50 karmy mogę je na coś wymienić ? czy tylko są bo są ?

Opublikowano

mam -2 karmy :D a jak mam np z 50 karmy mogę je na coś wymienić ? czy tylko są bo są ?

Na nic nie możesz ich wymieniać, po prostu to pokazuje jakim jesteś graczem.  : ))

Opublikowano

Ja osobiscie polecam ci Faceit ;) 128 tickowe serwery maja w miare  dobrego anty- cheata . Ta liga ma zarowno + jak i - ;) + wlasnie sa te 128 tickowe serwery jak i mozliwosc wymiany specjalnych pkt. od Faceita na skiny ;) . - sa takie ze od czasu do czasu trafiaja sie dzieci ktore wydzieraja sie przez calego mm`a przez mikrofon + trolluja . Jezeli chodzi o mnie to na ESEA jeszcze nie gralem . 

Opublikowano

Jeśli masz fundusze i ogarniasz CSa to kupuj premium na ESEA, jeśli nie to FaceIT, ewentulanie CEVO

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...