Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fragment wspomnienia 1

Believ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem nowym graczem i znalazłem jakieś podpowiedzi do tej misji, ale żadna nie popchnęła mnie do przodu, bym mógł ją skończyć. Muszę porozmawiać z Lugbug, który "jest w Reshanta", a tak naprawdę znalazłem go przypadkiem na innej mapie, jak się nie mylę w Sanctum. Jeżeli ktoś robił tą kampanie to prosiłbym i pomoc.

Pozdrawiam,

Believ

Opublikowano

Jeżeli umiesz czytać ze zrozumieniem to nie wiem po co pisałaś ten post. Wyspa jest zaznaczona w informacjach i na mapie. Pisałem, że to co wiem nic nie pomogło, a podstawowe rzeczy, które wyskakują w google nic mi nie dały. Polecam pouczyć czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano

Jeżeli umiesz czytać ze zrozumieniem to nie wiem po co pisałaś ten post. Wyspa jest zaznaczona w informacjach i na mapie. Pisałem, że to co wiem nic nie pomogło, a podstawowe rzeczy, które wyskakują w google nic mi nie dały. Polecam pouczyć czytanie ze zrozumieniem.

Nawet nie napisałeś konkretnie, jakiej pomocy oczekujesz.

Muszę porozmawiać z Lugbug, który "jest w Reshanta", a tak naprawdę znalazłem go przypadkiem na innej mapie, jak się nie mylę w Sanctum.

To w końcu znalazłeś go, czy nie znalazłeś? Jeśli znalazłeś, to w czym my tu mamy Ci pomóc? Jeśli nie znalazłeś, to dałam Ci filmik, na którym pokazano drogę do niego w Reshancie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...