Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4 za 1400

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tytul dla przyciagniecia uwagi

pyli sie ps4 za 1400 to juz z kosztem przesyłki i prowixji od allegro

z gwarancja na 1,5 roku z 2 grami gta v i advanced warfare 1 pad czy szukac czegoś innegp? uzywana oczywiście

Opublikowano

Opłaca się, jeśli jest w dobrym stanie (bez wyraźnych zadrapań, rys itp.)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jeżeli miałabym wybierać między PS4 a Xbox360 - Wybrałabym Xbox-a360 z tego względu że sama użytkuję Xbox-a i raczej grafika jest dużo lepsza i przede wszystkim Xbox jest tańszy, dużo tańszy. Kupisz tanio przerobionego, co dla ciebie będzie dużo lepszą ofertą, bo gry GTA V itp będzie kosztowała 30-50zł - w zależności u kogo będziesz kupował, bo to prywatnie.

Ale jeżeli chcesz PS4, to ci się opłaca w miarę, ale poszukaj jeszcze na olx :)

Opublikowano

Jeżeli miałabym wybierać między PS4 a Xbox360 - Wybrałabym Xbox-a360 z tego względu że sama użytkuję Xbox-a i raczej grafika jest dużo lepsza i przede wszystkim Xbox jest tańszy, dużo tańszy. Kupisz tanio przerobionego, co dla ciebie będzie dużo lepszą ofertą, bo gry GTA V itp będzie kosztowała 30-50zł - w zależności u kogo będziesz kupował, bo to prywatnie.

PS4 gorsze od Xboxa 360?

2 oferta dość dobra i Ci zostanie pieniądz na jakąś ciekawą gierkę.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie napisałam, że gorsze jest PS4, tylko ogólnie według mnie jest lepszy Xbox360 :), może dlatego że każdą gierkę mam przed premierą w Polsce :/

Opublikowano

Nie napisałam, że gorsze jest PS4, tylko ogólnie według mnie jest lepszy Xbox360 :), może dlatego że każdą gierkę mam przed premierą w Polsce :/

Jeśli X jest lepszy od Y to Y jest gorszy od X.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Grafika jest duzo lepsza? Przecuez Xbox 360 to stara generacja.A ps4 to nowa, nie ma co porownywac xb360 z ps4 bo ps4 gniecie ja na kazdym polu. Chyba ze chodzi ci o xbone
Opublikowano

a co sadsicie o tej ofercir? moj budxet to okolo 1500 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5311627242

Warto, niska cena i przyzwoita jakość. Jest tylko jeden zgrzyt,  jedna gra. Jeśli to nie problem, to bierz śmiało.

Wut?

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Grafika jest duzo lepsza? Przecuez Xbox 360 to stara generacja.A ps4 to nowa, nie ma co porownywac xb360 z ps4 bo ps4 gniecie ja na kazdym polu. Chyba ze chodzi ci o xbone

Nie mniej jednak według mnie Xbox360 to lepsza konsola jak dla mnie :)), przerobiona na LT 3.0 niszczy PS4 ;)

Opublikowano

Nie mniej jednak według mnie Xbox360 to lepsza konsola jak dla mnie :)), przerobiona na LT 3.0 niszczy PS4 ;)

To tylko świadczy o tym, że nie masz pojęcia o konsolach i nie powinieneś zabierać głosu, fakty przemawiają za ps4, które pod każdym względem zjada dupą xboxa 360

x

Opublikowano

To tylko świadczy o tym, że nie masz pojęcia o konsolach i nie powinieneś zabierać głosu, fakty przemawiają za ps4, które pod każdym względem zjada dupą xboxa 360

Powinnaś *

Mało wiesz widocznie, o LT 3.0 i innych możliwych przeróbkach, dla mnie dwa razy lepszy jest X360 i to jest moje zdanie :), najtańsza konsola i jedynie czym różni, to prawdopodobnie grafiką, a gry i tak mogę mieć jaką chcę przed permierą w Polsce. Ogólnie według mnie PS to gówno :)

Opublikowano

tytul dla przyciagniecia uwagi

pyli sie ps4 za 1400 to juz z kosztem przesyłki i prowixji od allegro

z gwarancja na 1,5 roku z 2 grami gta v i advanced warfare 1 pad czy szukac czegoś innegp? uzywana oczywiście

Bierz, o ile jakoś strasznie nie zniszczone. Cena również jest okej.

graphic.png

Opublikowano

Pewnie że się opłaca, w dodatku dość fajne gry dołącza. Szkoda że jeden pad ;) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Powinnaś *

Mało wiesz widocznie, o LT 3.0 i innych możliwych przeróbkach, dla mnie dwa razy lepszy jest X360 i to jest moje zdanie :), najtańsza konsola i jedynie czym różni, to prawdopodobnie grafiką, a gry i tak mogę mieć jaką chcę przed permierą w Polsce. Ogólnie według mnie PS to gówno :)

@Ariella

Widzisz. PS3 też się da przerobić, i nie trzeba wypalać gier na płytki, i można grać online. Koszt jest zerowy, jeśli ma się system 3.55, bo wystarczy tylko ściągnąć system i tyle. Ale wracając do tematu. Na X360, jak i PS3 już gry będą wychodziły sporadycznie. GTA 6 na pewno nie wyjdzie na starszą generację, bo po prostu podzespoły nie wytrzymają. Także inwestowanie w nową generację (X1 i PS4) ma swój sens. A kto wie, może kiedyś i te 2 nowe konsole będzie można przerobić.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Tego nie wiesz czy nie wyjdzie, na razie możesz tylko pisać z swojej wiedzy, a dopóki RS nic nie napiszę nikogo nie słucham:)

Opublikowano

Tego nie wiesz czy nie wyjdzie, na razie możesz tylko pisać z swojej wiedzy, a dopóki RS nic nie napiszę nikogo nie słucham:)

Tak będzie. To tak jak by Grand Theft Auto 4 wyszło na PS2. Po prostu się nie da. Już Grand Theft Auto 5 na starą generację potrafiło tracić FPS'y przy jakichś większych wybuchach.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

przerobiona na LT 3.0 niszczy PS4 ;)

W czym? Pytam z ciekawości.

Możesz się zdziwić przy premierze następniej części GTA.

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Powinnaś *

Nie wiem czy wiesz, ale na dobre gry już od jakiegoś czasu nie masz co liczyć na x360. I lt niczego nei daje dla kogoś kto kupuje gry ;> I powiedz mi co z tego jak możesz sobie pobrać jakieś gry przed premierą jeśli nawet ich w bazie nie będzie w abgx? No chyba że konsoli nie podłączasz pod neta - pytanie wtedy po co ci lt zamiast rgh? :)

Opublikowano

@Ariella

Ok, nie ufaj, każdy ma prawo do własnego zdania. Proszę powiedz mi, w czym xbox 360 LT 3.0 niszczy ps4? Dlaczego ps4 jest gównem? Podaj konkrety a nie pisz, że X jest lepsze od Y bo tak i Y jest gównem bo tak...

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Mi na razie wystarczy to co jest :), jeżeli bym już miała coś kupić to tylko Xbox One, a nie PS :)

Aaa na razie tylko Dark Soul wyszedł najnowszy (Czy jak tam się zwie ta gra:p), chodzi mi o to że ludzie dalej kupują gry na Xbox360 i zarobek z tego mam :), jeżeli będzie mniej osób kupowała już, to przeniosę się na One.

W zasadzie racji trochę jest, np z GTA V jak dodawali "Neony" to na One dodali, a na 360 nie bo podobno by nie uciągnęło. Trochę racji w tym jest..

Przed premierą w Polsce nie wkładam wgl gry do Xboxa, czy jest pod internetem czy nie. Dopiero w dniu premiery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...