Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EMS] Skrypty v30.

hornasMaWakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielkie Dzięki hornas mam nadzieje że będziesz pomagał również w dalszych pracach nad hakami do eMaple ;)

@EDIT

Czy ma ktoś unrandomize czy jakoś tak (hak co losuje statystiki na początku)czy jakoś tak) na Luk albo DEX

@killer

tez mam haki wykrywane nie wiem oco chodzi moze jak bedzie hornas to nam pomoze a teraz trzeba czekac i cieszyc sie weekend'em

Opublikowano

Nie beda wam dzialac dopuki nie wyjdzie nowy bypass czy tam installvirus chyba to to samo :P nvm narazie nie ma nowego installvirusa i nikt jak narazie nie udostepnil nowego i za szybko go nie bedzie gdyz nikt sie nie rwie do tego by zrobic update :P wiec jedyne co mozecie zrobic to czekac lub uczyc sie "delphi" i samemu zrobic :D

Opublikowano

sa haki do ems.. duzo osob juz hakuje....<lol2> wiec nie pierdol ze nie ma hakow jak nie wiez z jakis angielskich stronkek pobrali ale nawet na cheat engine nie ma wiec nie wiem z kad ale na wlasnych oczach widzialem jak jakis polak uzywal yoyo dupex

Opublikowano

Trochę kultury...

gMS have hashed GG rev 1059, so using dHTTPd/webserver or any server emulator to reverse GG back to rev 1021 wont work anymore!

You don't have to believe me, but I am serious about this!

So we all got a problem since the GG CRC bypass only implemented for GG rev 1021, and (according to kiki) wouldn't work with higher versions anymore ...

Time to use those big lazy brains and start working on new bypasses.

Póki co GG CRC Bypass najprawdopodobniej jest private.

Opublikowano

wszyscy maja nadzieje

a poki co trza grac legit

ps anglicy mowia ze sa juz blisko

Opublikowano

@Up

ANWSER TO ALL OF U PPL:YOU CAN'T HACK NOW UNTIL michstuff MAKES NEW VIRUS.WITH THE NEW VIRUS YOU WILL BE ABLE TO HACK AGAIN SO BE PATIENT.

EDIT: http://www.mpcforum.com/showthread.php?t=206379

Thats the tutorial how to hack with the virus but the new version of virus isn't made right now so wait till it's ready.

Ten sposób już nie działa.

Nadal czekamy na nowego virusa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...