Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mój problem polega na tym że nie mogę handlować mimo że powinienem. Z tematem zgłaszałem się już do Steam, Steam support i na ich forach jednak nic nie pomaga. Co mam zrobić? Powinienem mógł handlować, bo wszystkie ogarniczenia już wypełniłem. (kupiłem grę(CSa), mam włączonego steam guarda od dawna, tak samo jak i konto) Co zrobić? Więcej na screenie. Powinienem mógł handlować już dawno temu jednak czas ciągle się zwiększa. O co chodzi? Dziękuję za pomoc.

post-1382877-0-86955400-1430759096.jpg

Opublikowano

Czas Ci się zwiększa?

tzn. miałeś do 30 kwietnia a teraz do 30 maja?

Odczekaj te 30 dni, może natrafiłeś na buga.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Czas Ci się zwiększa?

tzn. miałeś do 30 kwietnia a teraz do 30 maja?

Odczekaj te 30 dni, może natrafiłeś na buga.

Dokładnie tak miałem. Zaczęło się to dawno temu już i miałem bodajże do któregoś lutego a powiększa się to ciągle i zawsze jest 30 dni. :/

Kiedy kupiłeś cs go?

Przed Bożym Narodzeniem jeszcze. (mija już ok. pół roku)

Opublikowano

Pisałem, ale oni uznali że oni nie mogą dać praw do trade itp. bo nie mają takiej możliwości dlatego o problemie piszę tu, szukając pomocy. :/

Mają taką możliwość tylko tego nie robią, bo byłoby to niesprawiedliwe wobec reszty społeczności – ponieważ im nie udzielono pomocy, a Tobie tak. Jeszcze pytanie takie: skąd pochodzi gra? Wydaje mi się, że gra musi być zakupiona w sklepie Steam, nigdzie indziej, żeby ten warunek został spełniony.

­

Opublikowano

Mają taką możliwość tylko tego nie robią, bo byłoby to niesprawiedliwe wobec reszty społeczności – ponieważ im nie udzielono pomocy, a Tobie tak. Jeszcze pytanie takie: skąd pochodzi gra? Wydaje mi się, że gra musi być zakupiona w sklepie Steam, nigdzie indziej, żeby ten warunek został spełniony.

­

Zakupiona była na allegro ale nie wydaje mi się żeby był to aż taki problem, bo kod wpisywałem na steamie i wszystko ładnie działa, problemu z niezgodnością albo nieprzypisaniem do konta nie ma. :/ (No bo chyba nie będę zakupywał 2 gry tylko po to by mieć rynek)

Opublikowano

Zakupiona była na allegro ale nie wydaje mi się żeby był to aż taki problem, bo kod wpisywałem na steamie i wszystko ładnie działa, problemu z niezgodnością albo nieprzypisaniem do konta nie ma. :/ (No bo chyba nie będę zakupywał 2 gry tylko po to by mieć rynek)

A właśnie wydaje mi się, że gra musi być zakupiona na rynku Steam, bez aktywacji kodu z zewnętrznego źródła. Najtańsze gry są od około 60 eurocentów, możesz doładować portfel Steam na 5 euro (będzie na przedmioty akurat) i po prostu kupić. Bo innego rozwiązania nie widzę a bardzo możliwe, że w tym tkwi problem :P

­

Opublikowano

A właśnie wydaje mi się, że gra musi być zakupiona na rynku Steam, bez aktywacji kodu z zewnętrznego źródła. Najtańsze gry są od około 60 eurocentów, możesz doładować portfel Steam na 5 euro (będzie na przedmioty akurat) i po prostu kupić. Bo innego rozwiązania nie widzę a bardzo możliwe, że w tym tkwi problem :P

­

Nigdy nie robiłem doładowań konta, ale postaram się sprawdzić. :) Jeszcze pytanie mam czy za 20zł PSC da się doładować 5euro Steam? Nie wiem dokładnie jak PSC działa ale z tego co się orientuje to podobnie co doładowania do telefonu. xDD 

Opublikowano

Nigdy nie robiłem doładowań konta, ale postaram się sprawdzić. :) Jeszcze pytanie mam czy za 20zł PSC da się doładować 5euro Steam? Nie wiem dokładnie jak PSC działa ale z tego co się orientuje to podobnie co doładowania do telefonu. xDD 

Jeszcze do niedawna – ze względu na spadek wartości jednego Euro – było to możliwe. Jednak w obecnym momencie 5 € przekracza wartość PSC od złotówkę, więc musisz po prostu kupić PSC za 30 złotych, albo poprosić znajomych by Ci użyczyli, o ile nie mają jakiegoś PIN-u na mypaysafecard. :P Tak, PSC działa podobnie jak doładowania do telefonu – z tym, że jest to płatność internetowa bez potrzeby posiadania jakiegokolwiek konta bankowego. ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...