Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@AdamS12 wierz mi lub nie, ale nie tylko zwracam na to uwagę. Wygląd to nie wszystko i nie raz się o tym przekonałem, ale wiadomo. Takie rzeczy przyciągają wzrok ( Jakby dziewczyna była całkiem brzydka, obleśna z wyglądu. Całkowicie nie twój typ, to nie odrzucało by Cię to wtedy? . Wygląd przyciąga - charakter zatrzymuje. To samo się tyczy dziewczyn które szukają chłopaka....chociaż na siłę też nie ma co. Wszystko przyjdzie w swoim czasie...tak myślę ) Chyba się że mną zgodzisz :)

Tak jak napisałem wcześniej - jakby każdy od razu trafiał na osobę, tą jedyną to nie byłoby żadnego problemu :P ... czasami może być tak, że : raz Ci się nie uda, drugi raz Ci się nie uda i tak dalej aż w końcu będziesz chciał sobie odpuścić :D 

Opublikowano

Nie kierowałem tego posta do Ciebie - bardziej mi chodziło o osoby, które kierują się głównie wyglądem ;)

Oczywiście, że przyciągają - natury nikt nie oszuka hehe, ale patrząc z perspektywy stałego związku - piękno wieczne nie jest, na starość będziemy pomarszczeni i to właśnie te serducho decyduje o tym, czy ta starość będzie piękna ;)

Powracając do tego przyciągania, to u mnie wyglądało to troszkę inaczej - poznając jakąś dziewczynę nie traktowałem jej jako obiekt zalotów, tylko nowo poznaną koleżankę, dlatego nie zwracałem uwagi, czy jest w moim typie, tylko jak mi się z nią gada hehe, zakładałem, że za związek się wezmę dopiero po szkole, jak już będę pracował, bo nie chce bawić się w jakieś gówniarskie miłości na dwa miesiące, nie znałem zbyt dużo wartościowych rówieśniczek, byłem chyba 'za dojrzały' jak na swój wiek, życie jednak zrealizować planów mi nie pozwoliło, bo poznałem cztery lata starszą dziewczynę, z którą jestem już ponad dwa lata i wiążę z nią swoje plany ;) I w sumie też zaczęło się od koleżeństwa, a uczucie przyszło później - ot taki przykład, że na siłę tej miłości szukać nie wolno, dlatego się z Tobą zgodzę.

Także autorze, nie zrażaj się, rożnie w życiu bywa, jak kilka razy się nie uda, to się nie zniechęcaj, no i naucz się lepiej tagować, bo 'penetracja ust' w temacie o miłości, to tak troszku nie pasuje hehe 

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...