Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanie otóż cóż robić

Otóż podobała mi się pewna dziewczyna ,zakochałem się niej itp

Pisałem z nią no i pewnego razu napisała coś tam odpisałem ze bardzo ją lubię a ona że raczej mnie kochasz więc napisałem kocham cię na początku nie uwieżyła ale popisalismy i uwieżyła no i praawie już byłem z nią gdyby nie to ze napisała mi to że

MA CHŁOPAKA ja zdębiałem napisałem żeby zapomniała o tym co się wydarzyło problem w tym źe chodzimy do 1 klasy i teraz głupio w realu mi z nią rozmawiać i wgl spojrzeć jej w oczy a jest ona spoko laską pocieszała mi mówiła że odważny jestem a to się chwali NWM CO ROBIĆ HELP walczyć o nią nie bendę ale co robić jak dziewczyna którą kocham jest tak blisko a ja nic nie mogę zrobić :(

Btw wie ktoś jak nazywa się ta laska bo ma fajne cycuszki 

https://i.ytimg.com/vi/QtlhMvLj9MQ/maxresdefault.jpg

Opublikowano

Daruj sobie zwiazki jesli nie jestes pewien ze jestes juz gotowy na slub, dzieci, utrzymanie rodziny, itd. Bo na co zwiazek od tak, bo ktos ci sie podoba, ale sam nie wiesz czego dokladnie chcesz. Pozniej jedna albo druga strona bedzie plakac wiec wiesz ;p daj se spokoj, nie boj sie jej spojrzec w oczy. Przeciez nic sie nie stalo wielkiego. To normalne ze sie ktos nam podoba itd. Ma chlopaka to ma, nie bedzie go miala to wtedy ewentualnie mysl ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Czasu już nie cofniesz, przeprosiłeś. Teraz módl się, żeby pokłóciła się z chłopakiem, a ty zajmujesz jego miejsce  B)

Rozmawiaj z nią normalnie, czego masz się teraz obawiać i udawać, że jej nie znasz.

Opublikowano

1 klasa? Miłość w tym wieku? Chyba zauroczenie i nic więcej ( w skrajnych przypadkach jest tak że osoby w wieku 16-17 coś do siebie czują i to przetrwa. Są już na tyle dojrzałe ) 

Po tym : "Btw wie ktoś jak nazywa się ta laska bo ma fajne cycuszki" , " Gupio mi troche "  po twoim profilu oraz tagach do tematu - nie mam więcej pytań :P Co to? jakiś słaby troll? :P

ale wracając do tematu -  jestem tego samego zdania co @kavoweciastko ^^ 

Nie masz pracy. Załóżmy, że nie chcesz mieć dzieci... ( można wymieniać i wymieniać ) to taka "miłość" na 1-2 miesiące tygodnie? ... Co najwyżej możesz lasce kupić chipsy albo zabrać ją do kina za pieniądze rodziców. Ona jeszcze nie jednego pewnie będzie miała, tak samo ty - jeszcze nie jedną dziewczyną... no ale jak to mówią. Od czegoś trzeba zacząć. Kilka tych, takich chwil przeżyć przed czymś poważniejszym. Człowiek się uczy na błędach :3 

Opublikowano

NO RZECZYWIŚCIE PRAWDZIWY RAMBO Z CIEBIE NAPISAŁEŚ DZIEWCZYNIE ŻE JĄ KOCHASZ PRZEZ INTERNET JUŻ ROZWIJAM CZERWONY DYWAN

Opublikowano

Nie masz co się zamartwiać i przejmować tym stało się trudno jeszcze w życiu pełno razy się zakochasz. Traktuj ją jako normalną koleżankę chyba, że straci chłopaka to wiesz co robić xD

Opublikowano

1 klasa? Miłość w tym wieku? Chyba zauroczenie i nic więcej ( w skrajnych przypadkach jest tak że osoby w wieku 16-17 coś do siebie czują i to przetrwa. Są już na tyle dojrzałe ) 

Po tym : "Btw wie ktoś jak nazywa się ta laska bo ma fajne cycuszki" , " Gupio mi troche "  po twoim profilu oraz tagach do tematu - nie mam więcej pytań :P Co to? jakiś słaby troll? :P

ale wracając do tematu -  jestem tego samego zdania co @kavoweciastko ^^ 

Nie masz pracy, zasłużmy, że nie chcesz mieć dzieci... ( można wymieniać i wymieniać ) to taka "miłość" na 1-2 miesiące tygodnie? ... Co najwyżej możesz lasce kupić chipsy albo zabrać ją do kina za pieniądze rodziców. Ona jeszcze nie jednego pewnie będzie miała, tak samo ty - jeszcze nie jedną dziewczyną... no ale jak to mówią. Od czegoś trzeba zacząć. Kilka tych, takich chwil przeżyć przed czymś poważniejszym. Człowiek się uczy na błędach :3 

Miałem na myśli 1 klase w sęsie W JEDNEJ KLASIE (TEJ SAMEJ ALE OK :D 

NO RZECZYWIŚCIE PRAWDZIWY RAMBO Z CIEBIE NAPISAŁEŚ DZIEWCZYNIE ŻE JĄ KOCHASZ PRZEZ INTERNET JUŻ ROZWIJAM CZERWONY DYWAN

Rambo dude przynajmniej powiedziałem co czuje pff 

Nie tak jak ty że zamiast powiedzieć nawet przez neta to lejesz pokrzywami po d***e i myślisz ze cos zdzialasz 

Opublikowano

Masz z nią rozmawiać i tyle a nie ignorować bo będziesz żałować jak ja teraz mam zrównoważenie psychiczne cały czas o tym myśle żeby cofnąć czas mam przez to myśli samobójcze i życie złe

Opublikowano

Pokaż jej, że jej nie potrzebujesz, to najlepsze co w tej chwili możesz zrobić.

Opublikowano

Widzę, że masz 17 lat (o ile wiek prawdziwy), jesteś bardzo młody jeszcze także będziesz miał czas na związki  i zakładanie rodziny :P, baw się i ciesz się życiem :)

Ale sam do końca nie wiesz czy ją kochasz czy zauroczony jesteś (Tego nie zrozumiesz) wiem że to ból i wgl, ale ci przejdzie :), wiem co piszę sama tak miałam ;p

Rozumiem także, że jak zobaczysz ładną dziewczynę to serce od razu samo buzuję :), ale wygląd to nie wszystko uwierz mi serio :), wygląd z latami się zmienia, a serce pozostaję takie same, o charakterze nie mogę tego napisać, bo ludzie go mogą zepsuć. Najlepiej napisze ci tak "Na wszystko jest czas i wszystko z czasem przyjdzie" tak samo dla każdego z nas jest dziewczyna/chłopak czy nawet żona/mąż. Zostancie znajomymi i git :), ma chłopaka to ma trudno, jeżeli zerwie ona z nim to masz szansę aby jej pokazać że jesteś wartym uwagi chłopakiem - tylko się nie popisuj i nie udawaj kogoś kim nie jesteś ;), bo to odtrąca niektóre dziewczyny, a głównie te "Głupie" jara to :), dla tych głupich nie warto się starać.

Pokaż jej, że jej nie potrzebujesz, to najlepsze co w tej chwili możesz zrobić.

Myślenie chłopaków ... i co myślisz że w ten sposób ja zdobędzie ?? Serio jesteście naiwni :)), wtedy jedynie co może się stać, to to że straci koleżankę.

Opublikowano

A co to za problem, że ma chłopaka? Nie możecie być we trójkę razem? Dużo osób tak robi.

o ch&uj rozjebal XDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Opublikowano

staraj się z nią więcej przebywać, czasem kup jej kwiaty czy coś, postaraj się do niej po prostu zbliżyć a jeśli się wstydzisz czy coś to znaczy że jeszcze nie czas :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

@Ariella

Wypraszam sobie. Nie wszystkich chłopaków xD.... no ale ze wszystkim innym się zgadzam :P

Serce nie sługa ( różne są gusty ) chociaż taki facet/mężczyzna też musi się jakoś prezentować. Zapewnić kobiecie byt, a najlepiej jak się wspierają wzajemnie. 

Swoją drogą - istnieje w ogóle coś takiego jak prawdziwa miłość? .... Bez okłamywania, zdrad itp.? ( nie ma to jak zrywanie przez Facebook'a haha. Niezłe czasy nastały, aż się płakać chce :P  ) ..... Jakby można było od razu znaleźć idealną osobą, tą jedyną ( ale i takie przypadki się zdarzają. Trzeba mieć dużo szczęścia xD )

Opublikowano

Wypraszam sobie. Nie wszystkich chłopaków xD.

Ty akurat jeszcze niedawno byłeś kobietą. xDD

Jak dla mnie miłość przez internet się nie liczy. :P Przecież nie powiedziałeś jej w oczy, że ją kochasz.

Ja z 5 - 6 lat temu zakochałem się w pewnej dziewczynie, w wakacje sporo pisaliśmy i też jej napisałem, że ją kocham.

Potem po wakacjach nie wiedziałem jak jej to powiedzieć, bo w szkole to niezbyt... Poczekałem jak wyjdzie ze szkoły i się do niej przyłączyłem. No i tak idziemy w milczenia, a ja "z dupy" kocham Cię! Ona coś tam mówi, żeby przestał i potem tak idziemy przez miasto aż do jej domu, ja jej mówię, że ją kocham, a ona, że jestem debilem. Pod jej domem dostałem w ryj z liścia i tak się skończyła ta gimnazjalna miłość. No, ale za to jakie to były czasy!

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Daruj sobie zwiazki jesli nie jestes pewien ze jestes juz gotowy na slub, dzieci, utrzymanie rodziny, itd. Bo na co zwiazek od tak, bo ktos ci sie podoba, ale sam nie wiesz czego dokladnie chcesz. Pozniej jedna albo druga strona bedzie plakac wiec wiesz ;p daj se spokoj, nie boj sie jej spojrzec w oczy. Przeciez nic sie nie stalo wielkiego. To normalne ze sie ktos nam podoba itd. Ma chlopaka to ma, nie bedzie go miala to wtedy ewentualnie mysl ;)

K***a jak chce z kimś być,to mam być odrazu gotowy na dzieci,ślub itp ;oooooo?

Nie mogę mieć dziewczyny w wieku 17lat?odrazu mam się żenić,robić dzieci?

Opublikowano

K***a jak chce z kimś być,to mam być odrazu gotowy na dzieci,ślub itp ;oooooo?

Nie mogę mieć dziewczyny w wieku 17lat?odrazu mam się żenić,robić dzieci?

Chcesz to miej, tylko jaki jest tego sens? Pochodzisz tydzien, dwa, czy iles tam i co dalej? Zerwiecie. Wiec po co komu taki zwiazek? Pozniej tylko bedzie placz jednej ze stron i zmarnowany czas ;) a na nastepny raz czytaj moje posty ze zrozumieniem ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Chcesz to miej, tylko jaki jest tego sens? Pochodzisz tydzien, dwa, czy iles tam i co dalej? Zerwiecie. Wiec po co komu taki zwiazek? Pozniej tylko bedzie placz jednej ze stron i zmarnowany czas ;) a na nastepny raz czytaj moje posty ze zrozumieniem ;)

Nie każdy związek to miesiąc czy dwa tygodnie, więc nie pisz głupot. Owszem zdarza się jeżeli ktoś jest dziecinny i nie wie co to jest odpowiedzialność. Mój kumpel przykładowo ma dziewczynę od 1 gimnazjum(tam się poznali), aktualnie już jest 2-3 lata po ślubie, więc?

Co do twojego pierwszego posta - czy zakochując się w kimś myślisz od razu o dzieciach i ślubie? Nie sądzę, to przychodzi z czasem.

Opublikowano

Tak naprawdę jak wspomniałam, dla każdego z nas jest Dziewczyna czy Chłopak, ale trzeba na to czasu :), niektórzy mogę właśnie mieć od 1gim, a niektórzy dopiero od 25lat pierwszą dziewczynę mają, takie jest życie :), ale nie ma co się martwić w wieku 20lat jak ktoś nie ma dziewczyny/chłopaka to nie jest koniec świata, bo może być za jakiś czas :)

@Ciastko - Związek dziewczyna z dziewczyną ? ;D i zero przykrości ;D

Opublikowano

Nie każdy związek to miesiąc czy dwa tygodnie, więc nie pisz głupot. Owszem zdarza się jeżeli ktoś jest dziecinny i nie wie co to jest odpowiedzialność. Mój kumpel przykładowo ma dziewczynę od 1 gimnazjum(tam się poznali), aktualnie już jest 2-3 lata po ślubie, więc?

Co do twojego pierwszego posta - czy zakochując się w kimś myślisz od razu o dzieciach i ślubie? Nie sądzę, to przychodzi z czasem.

Czytaj ze zrozumieniem, napisalam tam ze tydzien, dwa lub iles tam. Ja np bylam z kims kiedys 5 lat, wiec nie musisz mnie uczyc o takich rzeczach. Obecnie tez jestem w zwiazku od 3 lat, wiec spokojnie. Mowie raczej o tym, ze czesto ludzie mlodzi wchodza w zwiazki nie myslac o tym czy z ta osoba chca byc do konca zycia.. Ile to ja sie naslyszalam chlopakow ktorzy mieli dziewczyny, a jak ich nauczyciel spytal czy chca kiedys z nia wziac slub to od razy z wrzaskiem odpowiadali, ze nie. O to mi glownie chodzi. Czesto np dzieci w podstawowce czy w gimnazjum maja chlopaka/dziewczyne tylko dlatego ze im sie ktos podoba i nic wiecej. Po jakims czasie nagle przychodzi czas zerwania i jedna ze stron placze. Chodzi mi wiec o to aby do zwiazku podchodzic na powaznie i brac sie za niego wtedy, kiedy jestesmy dojrzali na to. Ja ta dojrzalosc nabylam dosyc wczesnie i patrzac na partnerow myslalam glownie o tym czy bede chciala z nim byc za kilka lat, bo moze to cie zdziwi czy tez nie ale zwiazki traktuje na powaznie, jak juz w jakis wchodze to angazuje sie w to, a to dlatego ze nie lubie zwiazkow na jakas chwile. Szanuje siebie i nie bede pozwalac na to by byc chwilowa zabawka w cudzych rekach. Obecnie mam swietnego faceta i nie o chodzi mnie czy wyglada on tak czy siak, czy ma grzywke, buty nike, itd. Patrze na to jakim czlowiekiem jest w srodku, czy bedzie dobrym ojcem i mezem. Nie po to z kims sie wiaze, zeby po chwili z nim zerwac.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@kavoweciastko To teraz tylko wystarczy, że wszystkie dziewczyny będą takie jak ty ( z tego co opisujesz o sobie :P )

Opublikowano

@Sorata Jest sporo takich dziewczyn, wystarczy spojrzeć na coś innego niż cyc i pupa, to się zacznie dostrzegać ;)

@top;

Jeżeli mówiła, że jesteś odważny itd. to istnieje duże prawdopodobieństwo, że po prostu chciała Cię pocieszyć, kocha swojego chłopaka i nie chce go zostawić.

Oznacza to tyle, że jest raczej dobrą osobą na koleżankę/przyjaciółkę, bo przynajmniej Cię nie wyśmiała ;)

Normalnie z nią rozmawiaj, wychodź na piwo i zachowuj się tak jak dotychczas, puść Waszą rozmowę w niepamięć - jeżeli coś się będzie miało rozwinąć, to się rozwinie, jeżeli nie - trudno, nie martw się, z czasem przejdzie, na każdego jest pora ;) 

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...