Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona Główna by ZEDn

Gość ZEDn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Przedstawiam wam dziś stronę główną dla waszego serwera SFGame! Strona nie jest w 100% kompletna ponieważ nie umiem php, wszystko jest napisane w oparciu o HTML + CSS, myślę że dla kogoś kto zna php nie będzie problemem na przykład napisanie Formularzu Kontaktowego lub Itemshopu/SMSShopu.

Jeśli jednak zdecydujesz się używać tej strony proszę podaj mi na envelope_icon.jpg link do serwera oraz wspomnij o mnie gdzieś tam w newsach :)

//PS, dzięki Gilu za pomoc w paru drobnostkach  <3 

Podgląd możecie znaleźć tu

http://188.68.238.78/przedstrona/

Tu natomiast macie DL jak i Skan.

https://mega.co.nz/#!bgBy2JCZ!sbew11vS1kVUHoEbkEdPwwSxPkVqpme1oOBxgPet8i4

https://www.virustotal.com/pl/file/86895f8754e91dadc28f05e7ce4873fa45c75a5aa406e9fa24e911341de15821/analysis/1430752124/

Jeśli Ci się podoba nie zapomnij zostawić like! :D

Czasem będę wprowadzał małe zmiany, poprawki :)

04/05/15 - Dodałem likebox z fanpage.

Opublikowano

wow, świetne !

Dzięki, jakaś propozycja co dodać? Oczywiście nie w php bo tego kompletnie umiem :x

Opublikowano

Mam podobną opinię jak  Gilu i Eryk.
Strona nie wygląda źle, ale aż nadto bije podobieństwem strony Attessi.

Na moje oko to zmieniłeś tylko tło i ramkę z newsami...

Opublikowano

Mógłbyś zmienić te buttony, oraz dodać jakieś obramowanie do góry i pasek z Facebook'iem po lewej stronie tak aby się wyróżniała od innych. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Pasek po lewo? Przecież na każdej przedstronei jest likebox po prawej to co by to zmieniło gdybym go umieścił po lewo?...

Opublikowano

A więc tak, strona attessi. Nic nie jest twoje, jedynie co to zamiast tych nawiasów w news'ach jest przycisk. Wielka mi rzecz. :)

baner4.gif

Opublikowano

A więc tak, strona attessi. Nic nie jest twoje, jedynie co to zamiast tych nawiasów w news'ach jest przycisk. Wielka mi rzecz. :)

Owszem, że jest moje :) Kod pisałem na nowo tylko po prostu wzorowałem się innymi przedstronami tak ciężko to pojąć? xD

Opublikowano

Wzorowanie się na innych stronach nie jest złodziejstwem, lecz nie ukrywam, ze chciałbym zobaczyć tutaj autorskie rozwiązania ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

• 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...