Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co autorskiego na serwer Hardcore?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<3   <3

Szukam czegoś czego nie było jeszcze na żadnym serwerze typu HARDCORE!

<3   <3

@1361622928-U485574.pngofftopic

@xMNx Widocznie rudzi są na hardcorach ;)RASIZM!

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Na hardcore nie ma rudych.

Zrób tak, że nie ma surowców, trzeba je kupić lub ukraść villagerowi.

Opublikowano

Nowy system dropu. To mnie ciekawi. :)

@MarekPL1

Może coś więcej?

Lecz mam już pomysł na to :33

Dropić możesz 24h od wejścia przez te 24h kopiesz monety. No i jak miną te 24h możesz uzbierać  10000 monet i za 150 monet masz kopanie z dropem itemek i monet na 24h ;) Może bec? xD

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Opublikowano

@MarekPL1

Może coś więcej?

Lecz mam już pomysł na to :33

Dropić możesz 24h od wejścia przez te 24h kopiesz monety. No i jak miną te 24h możesz uzbierać  10000 monet i za 150 monet masz kopanie z dropem itemek i monet na 24h ;) Może bec? xD

Może bec ;3

@topic

Nowy system gildi? Po 2 tygodniach można dopiero zakładać lub od np. 2000 puntków PvP. ;)

­

Opublikowano

@ I'm_rudy tak to mi się podoba ! możesz coś takiego dodać na serwer ! napewno bym zagrał 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Może bec ;3

@topic

Nowy system gildi? Po 2 tygodniach można dopiero zakładać lub od np. 2000 puntków PvP. ;)

­

A te punkciki to za zabijanie? :P

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Opublikowano

A te punkciki to za zabijanie? :P

Tak. Za zabicie gracza: +/- 25 pkt.

@topic

Dodaj nowe craftingi :) Nowe moby/bossy.

­

Opublikowano

Tak. Za zabicie gracza: +/- 25 pkt.

@topic

Dodaj nowe craftingi :) Nowe moby/bossy.

­

BOSS mam pomysł ;) BOSSy to bedo enderdragony które postaram się jakoś przebrać czy coś :P

@Edit

A nowe craftingi...

Jakaś pałka dropu lepszy drop na 30 min stoniarka i te podstawowe rzeczy... Oczywiście wymyśle jeszcze jakieś autorskie craftinki ;)

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Opublikowano

Dodaj możliwość wymiany głów graczy na cenne nagrody np. za 10 głów byłaby książka z enchantem prot 4,  dodaj realizmu grze np. zawalające się jaskinie co nie raz przeszkodzi graczom w budowie bazy.

Opublikowano

Dodaj możliwość ziszczania bossów grupowo. Np komendą /xx zapraszasz gracza do grupy i lecisz na bossa ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Autorskiego? W tych czasach? I to na serwer Hardcore? Okej.

Brak pluginów, włączony tryb hardcore w server-propeties.

Premium, moby włączone, wszystko włączone, chat wyłączony, brak uprawnien.

To jest hardcore, a nie te gówno co teraz serwują.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Jeżeli chcesz coś autorskiego to musisz być tego autorem, więc temat nie ma sensu.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Może jakiś serwer z system gierek strzeleckich? Jakieś rankedy od danego poziomu i inne tego typu dodatki. Serwerów hardcore jest pełno i naprawdę trudno wprowadzić coś nowego, więc wątpię, żeby ci to się udało. Zawsze możesz spróbować, dodaj może krew, trochę zmień system banowania itd.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Serwery Hardcore się przejadły, tylko nieliczne dominują.

Wymyśl coś czego nie ma, może osiągniesz sukces.

Opublikowano

Hmm jeszcze nie widziałem takiego że koxa można zjeść np co 5 min a refila co 30 sekund ? Tak samo perełke można wyrzucić raz na jakiś czas. Może jakiś nowy ciekawy system dropu, Gildie zakładane np po tygodniu od startu serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...