Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ostatni post

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Nie wiem, czy tylko ja mam taki problem, czy ktoś jeszcze, ale proponuję zrobić tak,

że gdy się napisze jakiś post, to nie będzie pisać, że jest do przeczytania "nowy" post.

Chodzi mi o to, że obecnie jest tak, że jak otworzymy temat, przeczytamy wszystkie posty, napiszemy coś i wyjdziemy z forum, wejdziemy na ten sam dział, gdzie było napisane, to będzie pisać, że masz nowy nieprzeczytany post, a ten post był Twój.

Przykład:

9478714307517111098759.png

Logika wymaga, panowie  :unsure:  8S 

Czekam na opinie innych.

Opublikowano

Tak.

Temat, w którym nasz post jest umieszczony jako ostatni, powinien być oznaczany jako przeczytany.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tak.

Temat, w którym nasz post jest umieszczony jako ostatni, powinien być oznaczany jako przeczytany.

­

Opublikowano

Z tego co widzę, nikt wcześniej nie proponował to. Więc może któryś z Administracji to zrobi @Lord Makin, @Anonymous, @Marselo, @TCQ, @techse. Wkurza mnie to zawsze, że jak odświeżę, to muszę czytać mój post...

Opublikowano

Jak najbardziej za. Ułatwi to funkcjonowanie. 

Opublikowano

O ile nie będzie to wielkim problemem to tak.

Opublikowano

Tak.

­

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...