Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban 7 dni. Valve plz.

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Dzisiaj były problemy z Valve, wywaliło mnie z gry czekałem aż serwery wstaną... wstały wchodzę do gry Ban na 7 dni. Wcześniej bany dostawałem za częste kicki, bo oczywiście nie wyrzucisz trolla skoro jest w premade :) Mam szanse na unbana? Do supportu i tak nie ma co pisać, 3 tyg temu miałem do nich sprawę to jeszcze nie odpisali :)

Opublikowano

Mam szanse na unbana? Do supportu i tak nie ma co pisać

Żeby dostać unbana musisz napisać do supportu...

#GDZIEJESTLOGIKA?

Gdyby nawet odpisali w ciągu tych 7 dniu unbana nie dostaniesz. :) 

Musisz czekać. 

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj były problemy z Valve, wywaliło mnie z gry czekałem aż serwery wstaną... wstały wchodzę do gry Ban na 7 dni. Wcześniej bany dostawałem za częste kicki, bo oczywiście nie wyrzucisz trolla skoro jest w premade :) Mam szanse na unbana? Do supportu i tak nie ma co pisać, 3 tyg temu miałem do nich sprawę to jeszcze nie odpisali :)

Jak nie masz zamiaru pisać do supportu, to raczej unbana nie dostaniesz

Chyba, że postanowią odbanować wszystkich przez to.

@WhR Ale to tylko zależy od nich. Nigdy się z tym nie spotkałem bo po prostu im specjalnie na tym nie zależy, aby  przejmować się banami za ich błędy - co jest dziwne.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Specjalista
Opublikowano

Żeby dostać unbana musisz napisać do supportu...

#GDZIEJESTLOGIKA?

Gdyby nawet odpisali w ciągu tych 7 dniu unbana nie dostaniesz. :) 

Musisz czekać. 

W tym że nie znam wszystkich sposobów na Unban, kolega niżej napisał  że jest możliwość unban'a ale dla wszystkich, więc nie wytykaj innym błędów skoro samemu je  popełniasz ;) #GDZIEJESTLOGIKA?

Opublikowano

Ponieważ support nie daje unbanów, a tak pzt to nie odpiszą Ci w ciągu tych 7 dni :P

Niespodzianka

<

Opublikowano

Kiedyś po skradzeniu konta odpisami mi w ciągu 24h. Ale to było ~5 lat temu. Teraz po prostu nie przejmują się tym specjalnie, że masz bana.

Na twoim miejscu spróbowałbym napisać do nich, nic nie stracisz, a jeśli odpiszą to jest szansa na unbana.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Dostałem wczoraj bana na 7 dni za to że jakiś ruski premade mnie kicknął pod koniec gry. 
Ruskie gówno powinni ogrodzić jakąś siatką od internetu dla ludzi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...