Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft wersje

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam minecrafta 1.7.2 bo gram na serwerze survival ( posiadam optifine + texturepacka ) Istnieje możliwość pobrania kolejnego profilu pod 1.8 i zainstalowanie do niego osobno optifine i texturepacka? mam mineshaftera i chciałbym się przełączać pomiędzy tymi dwiema wersjami.

Opublikowano

Istnieję możliwość. Na jakim launcherze grasz? Jeżeli no-premium to pobierz

sobie Crystal Launcher, tam masz do wyboru Oficjalne paczki, wybierasz 1.8.4

i pobiera Tobie, po pobraniu możesz sobie grać swobodnie. ;) 1.8.4 jest lepiej

zoptymalizowane i u mnie chodzi bez optifine 2x lepiej niż wersje 1.7.x z Optifinem.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Nie wiem jakiego launchera uzywasz, ale na oryginalnym jest mozliwosc zrobienia nowego profilu.

Przepraszam za brak polskich znakow.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jeżeli masz no-premium to polecam Magic Launcher - tak wszystko ustawisz. Możesz to również zrobić w launcherze premium, jeśli taki posiadasz.

yP8u02L.png
Opublikowano

Najłatwiej zakupić minecraft'a i szybko wygodnie będziesz mógł zmieniać, a pod mody polecam launcher craftserve (niestety ale działają tam tylko serwery na modach hostngu craftserve)

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...