Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FACEIT

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zagrałem dzis 2 mecze faceit i wygrane i moje pytanie czy dostaje się jakieś punkty ktore na coś można zamienić albo coś ?

Opublikowano

Punkty dostaję się za zapisanie i granie teamowo meczów organizowanych przez faceit tzn. za granie solo jakiegoś meczu nie otrzymasz punktów.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Tremo a za te punkty coś się dostaje ? I jeszcze jedno pytanie o co chodzi z tym daily unranked ladder, monthly unranked ladder ?

Opublikowano

Jeśli wygrywasz turnieje np. w piątkę to dostajesz potem określoną ilość punktów.

Jeśli uzbierasz dość dużo sumkę to możesz potem to wymienić na jakieś skiny, tu masz cały sklep: https://www.faceit.com/shop

Jeśli chodzi o laddery:
dzienny to chodzi o to, że im więcej wygrywasz i jestes np. 1 w tym ladaderze to dostajesz 2000 punktów. Nie potrzeba do tego premium chyba. Za monthly ladder wygraną masz konto premium czy coś takeigo.

Tu masz dokładniejszą rozpiskę: https://www.faceit.com/events/csgo/EU

he?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pnguwotm9. To tylko dostaje się te punkty jak gram w piątke nie mogę w solo lub 2/3 osoby ?

Jak gram w piątke to zawsze punkty dostane ?

Tylko się da kupić premium przez karte Visa nic innego ?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pnguwotm9. To tylko dostaje się te punkty jak gram w piątke nie mogę w solo lub 2/3 osoby ?

Jak gram w piątke to zawsze punkty dostane ?

Tylko się da kupić premium przez karte Visa nic innego ?

dostajesz punkty tylko za cupy (turnieje) w których dojdziesz co najmniej do ćwierćfinału, turnieje gra się tylko całą 5, zwykle darmowe są na 32 drużyny ale bywają i takie na 16

premium da się kupić najprawdopodobniej tylko kartą Visa/Mastercard, innych metod nie znam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...