Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowany rynek na Steam CS:GO

chrobol32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak już widać w opisie, mam mały problem. Na początku zakupiłem grę za 0,50 euro i po miesiącu odblokowali mi rynek, handlowałem skinami, sprzedawałem je na rynku i kupowałem. Nie robiłem żadnych przekrętów, wszystko czysto. Ostatnio chciałem sprzedać skrzynkę na rynku a tu nagle coś takiego: http://zapodaj.net/fb18f9d43899b.png.html 
ktoś wie o co chodzi ? Jak to " naprawić " ? Dodam do tego, że po tym jak " zbanowali " mi rynek, kupiłem w sklepie steam, grę na przecenie za 0,13 euro i myślałem że będę miał wyznaczony dzień odblokowania rynku, a tu nic.. Proszę Was Panie i Panowie o pomoc!! :(
  :( 

Opublikowano

Witam jak już widać w opisie, mam mały problem. Na początku zakupiłem grę za 0,50 euro i po miesiącu odblokowali mi rynek, handlowałem skinami, sprzedawałem je na rynku i kupowałem. Nie robiłem żadnych przekrętów, wszystko czysto. Ostatnio chciałem sprzedać skrzynkę na rynku a tu nagle coś takiego: http://zapodaj.net/fb18f9d43899b.png.html 

ktoś wie o co chodzi ? Jak to " naprawić " ? Dodam do tego, że po tym jak " zbanowali " mi rynek, kupiłem w sklepie steam, grę na przecenie za 0,13 euro i myślałem że będę miał wyznaczony dzień odblokowania rynku, a tu nic.. Proszę Was Panie i Panowie o pomoc!! :(  :( 

Najedź na aby znieść to... 

prawdopodobnie musisz doladować konto steam 5 euro :P

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...